Hae sivuilta

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen

Johtamiskoulutus tuo selkeyttä ja tuloksellisuutta organisaatioon

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen avulla organisaatio kehittää toimintaansa järjestelmällisesti. Yhteisiä toimintatapoja rakentamalla tavoitteet, prosessit ja käytännön tekeminen selkeytyvät. Sen ansiosta toiminnan tuloksellisuus, asiakastyytyväisyys ja työhyvinvointi paranevat.

Syklin laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutuksissa osallistujat kehittävät omaa osaamistaan ja organisaationsa toimintaa. Tarjoamme organisaatioille räätälöityjä tilauskoulutuksia sekä tutkintoon valmistavaa koulutusta asiantuntijoille. Organisaatioille on lisäksi tarjolla erilaisia konsultointipalveluita.

Kouluttaudu kehittäjäksi – suorita tutkinto

Syklissä voit kouluttautua laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen asiantuntijaksi ja suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinnon. Jos olet kokenut ammattilainen, voit suorittaa tutkinnon suoraan näytössä ilman koulutusta.

Tutkintoon valmistava koulutus soveltuu asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille toimialasta riippumatta. Koulutuksessa saat käytännönläheistä tietotaitoa oman asiantuntijuutesi ja organisaation toiminnan kehittämiseksi. Tärkeässä osassa on omaan organisaatioon tehtävä laatu-, ympäristö- ja/tai turvallisuusjärjestelmän tai -ohjelman kehitystyö. Koulutuksesta saat tietoa, työkaluja ja ohjausta kehitystyön toteuttamiseen. Oletpa vasta-alkaja tai kokenut LYT-ammattilainen, teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman, jotta saat koulutuksesta mahdollisimman suuren hyödyn.

Koulutusohjelman aihealueita ovat mm.

  • LYT-johtamisen toimintaympäristö
  • Toimintajärjestelmätyökalujen tunteminen
  • Toimintajärjestelmän kehittäminen
  • Toimintajärjestelmäviestintä ja -koulutus
  • Sisäiset auditoinnit ja itsearviointi

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutusohjelmaan sisältyy 12-15 lähiopetuspäivää ja  oman organisaation kehittämistä. Koulutus kestää 16 kk ja se suoritetaan oman työn ohessa. Sinun on myös mahdollista suorittaa koko tutkinnon sijaan vain yksi tai useampi tutkinnon osa, jolloin lähipäiviäkin on vähemmän. LYT-koulutusohjelma alkaa syksyisin Helsingissä.

Ilmoittaudu nyt!

Seuraava laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen ryhmä aloittaa syksyllä 2018. Koulutuksen orientaatiopäivä pidetään 15.8. ja lähipäivät alkavat syyskuussa. Tutustu esitteeseen ja ilmoittaudu koulutuskalenterissamme!

Tukea organisaation järjestelmätyöhön

Asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ja konsultaatiota on tarjolla mm. seuraavista teemoista:

  • Laatu-, ympäristö- ja työterveys-/työturvallisuusjärjestelmän kick-off
  • Tietoa ja innostusta koko henkilöstölle toimintajärjestelmän kehittämistyön käynnistämiseksi
  • Prosessit kuntoon!
  • Tietotaitoa sisäisten auditointien tai itsearviointien suunnitteluun ja toteutukseen

Ota meihin yhteyttä, suunnitellaan yhdessä teidän organisaatioonne sopiva kokonaisuus.

Oletko työnhakija?

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutusta on tarjolla myös työnhakijoille osana rekrytoivia koulutusohjelmia. Lue lisää.

Yhteyshenkilöt

Minna Myllykoski

Minna Myllykoski

Kouluttaja kestävä kehitys ja johtaminen

Yhteystiedot

040 740 6028