Siirry sisältöön
Palapelin palat.

Laatujohtaminen, ympäristöjohtaminen ja turvallisuusjohtaminen

Laatujohtaminen, ympäristöjohtaminen ja turvallisuusjohtaminen – kouluttaudu Syklissä

Voit opiskella Syklissä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamista ja suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinnon. Koulutusta on tarjolla sekä työn ohessa suoritettavaksi että työvoimakoulutuksena työttömille työnhakijoille.

Koulutus on suunnattu asiantuntija-, esihenkilö- tai johtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat hankkia osaamista tai lisätä asiantuntijuuttaan laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmistä tai laajemmin kestävän kehityksen johtamisesta ja järjestelmällisestä kehittämisestä koko organisaation tasolla. Koulutus tarjoaa tietotaitoa ja vertaiskeskusteluja sekä tukea omassa organisaatiossa toteutettavalle kehitystyölle.

Sykli tarjoaa myös laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen tilauskoulutuksia, jotka räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan. Tilauskoulutukset toteutetaan tyypillisesti osallistavina työpajoina.

infomerkki puhekuplassa

Tutkinnon suorittaneita: 146

Koulutusta on järjestetty Syklissä vuodesta 2011.

Koulutuksesta sanottua:

”Koulutusohjelma vastasi omia ja työpaikkani tarpeita hienosti, jopa enemmänkin. Sain arvokasta tietoa ympäristöasioista ja vahvistusta omalle osaamiselleni. Tätä juuri kaipasin! Nyt jatkan ympäristötyötä varmemmin ja osaan katsoa kokonaisuutta koko kestävän kehityksen kannalta. Lisäksi kehitysprojekti teki näkyväksi työpaikkani jo tehdyn työn sekä sitoutti meitä jatkotyöhön. On upeaa olla mukana tällaisessa työssä!”
”Koulutuspäivät olivat oikein hyödyllisiä ja huolella rakennettuja.”
”Kouluttajat olivat ammattitaitoisia, innostavia ja mukavia!”
”Sain tietoa siitä, kuinka lähteä rakentamaan vastuullisuusjärjestelmää organisaatiossa, mitä vaiheita ja toimia organisaation vastuullisuustyöhön liittyy ja mitä näkökulmia niissä on huomioitava. Pystyin soveltamaan oppimaani suoraan työtehtävissäni.”
”Sain konkretiaa ja oikeita esimerkkejä, jotka auttoivat soveltamaan oppeja.”