Siirry sisältöön
Vähähiilisyys

Vähähiilisyys

Vähähiilisyyden koulutukset Syklissä

Suomi tähtää hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 mennessä, joten vähähiilisyyteen liittyvällä osaamisella on kova kysyntä. Syklin koulutukset antavat konkreettisia eväitä vähähiilisyyden edistämiseen. Sykli tarjoaa vähähiilisyyteen liittyvää tutkintotavoitteista koulutusta ja opetustoimen henkilöstön lyhytkoulutusta.

Tutkintokoulutus

Vähähiilisyyden asiantuntija -koulutusohjelma on tarkoitettu täydennys- ja jatkokoulutukseksi henkilöille, jotka haluavat käytännönläheistä osaamista vähähiilisyyteen liittyen. Koulutus on kehittämispainotteinen ja muodostuu muutamasta isommasta kehittämistyöstä omassa organisaatiossa. Koulutus tähtää Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon (180 osp) suorittamiseen, resurssitehokkuuden osaamisalalla.

infomerkki puhekuplassa

Opiskelijoita vuodessa: 30-50

Koulutusta on järjestetty Syklissä vuodesta 2021

Koulutuksesta sanottua:

”Suosittelen Syklin organisaation vähähiilisyyden asiantuntija -koulutusta. Kannattaa hakea jos tarvitset lisätietoa ja käytännön ohjausta mm. hiililaskentaan, kiertotalouteen ja resurssitehokkuuteen liittyvissä asioissa. Kouluttajat ohjaavat monissa vaikeissa kysymyksissä konkreettisesti, ja opiskelijaryhmässä käydyt keskustelut syventävät opittua.”