Siirry sisältöön
Palapelin palat.

Kiertotalous haltuun pelaamalla: Circula® -kiertotaloustyöpaja

Tulevaisuudessa menestyvät ne yritykset, jotka uudistavat liiketoimintamallinsa kiertotalouden liiketoimintamalleiksi. Circula® Kehittämistyöpaja on hauska tapa tutustua kiertotalouteen ja samalla kehittää yrityksen toimintaa!

Haluaisitko ymmärtää paremmin kiertotaloutta tai tietää, miten oman yrityksesi toimintaa voisi uudistaa sen mukaisesti? Tuntuuko asiaan perehtyminen hankalalta? Circula® Kiertotaloustyöpajassa tutustutaan kiertotalouteen ja sen eri liiketoimintamalleihin luovan tiimityön kautta ja pelimenetelmiä hyödyntäen. Samalla työpaja ohjaa tunnistamaan omia ja muiden vahvuuksia. Circula® menetelmää voidaan käyttää yritysten kehittämistyössä, tiimien kehittämisen välineenä tai ilmastovastuuseen motivoinnin työkaluna.

Kohderyhmä
Työpaja voidaan toteuttaa koko henkilöstölle, yksiköille tai tiimeille, tai yrityksen johdolle ja esihenkilöille. Työpajan voi järjestää myös yrityksen yhteistyökumppaneille ja verkostoille.

Toteutustapa
Tilaustyöpaja, jonka kesto räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan, ½-1 pv.

Hinta

 • Peruspaketti
  Lyhyt johdatus kiertotalouteen, Kiertotalouskävely, Circula®-pelin pelaaminen
  Kesto: 3 tuntia
  Hinta: 900 € (+ alv. 24 % + matkakulut)
 • Räätälöity paketti
  Circulasta saa enemmän irti, jos sitä pelataan oikeilla ylijäämäresursseilla. Räätälöidyssä Circula®-pelissä selvitämme ensin yhdessä yrityksen tai alueen yritysten oikeita materiaalivirtoja ja ylijäämiä. Tuloksena voi syntyä aivan oikeita ideoita kiertotalouden mukaiseen liiketoimintaan.
  Lyhyt johdatus kiertotalouteen, Kiertotalouskävely, Circula®-pelin pelaaminen
  Kesto: valmistelu 2 h, peliaika 4 tuntia
  Hinta: 1800 € (+ alv. 24 % + matkakulut)

Kysy lisää

Aura Piha

osaamispäällikkö, Ammattilaisen kädenjälki