Hae sivuilta

Ympäristöhuolto

Ympäristöalan ammattitutkinto

Ympäristöhuolto

Jätehuolto ja jätteen hyödyntäminen ovat merkittävä osa materiaalitehokasta yhteiskuntaa. Kierrätys onkin nopeasti kehittyvä osa-alue, jonka myötä ammattilaisten osaamisvaatimukset kasvavat. Myös eri aloilla toimivat yritykset ja yhteisöt tarvitsevat osaamista, jotta oma jätehuolto järjestyy parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoammekin monipuolisia koulutuksia ja asiantuntijapalveluita eri kohderyhmille. Meillä on mahdollista suorittaa mm. ympäristöalan ammattitutkinto, ympäristöhuollon osaamisala.  Toimimme aktiivisesti myös alan kehittämishankkeissa sekä Suomessa että ulkomailla.

Koulutus- ja asiantuntijapalvelumme suuntautuvat kahdelle eri kohderyhmälle: ympäristöhuoltoalan ammattilaisille sekä organisaatioille. Tarjoamme tukea ja koulutusta silloin, kun jätehuolto askarruttaa. Palvelumme suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tutkintoon valmistava koulutus

Syklin koulutusvaihtoehdoissa on tarjolla sekä ympäristöalan ammattitutkinto että ympäristöalan erikoisammattitutkinto osaamisalana ympäristöhuolto. Tarjoamme molempiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta eri puolilla maata. Alkavat koulutusohjelmat löydät koulutuskalenteristamme. Järjestämme tilauksesta yrityksille räätälöityä, tutkintoon valmistavaa henkilöstökoulutusta.

Katso ympäristöalan ammattitutkinnon esite »

Katso ympäristöalan erikoisammattitutkinnon esite »

Olemme järjestäneet ympäristöalan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta vuodesta 2000 alkaen, ja siihen osallistuu vuosittain keskimäärin noin kaksisataa henkilöä.

Yhteyshenkilöt

Riku Mustonen

Riku Mustonen

Projektiasiantuntija

Yhteystiedot

050 321 2913
Katja Rautalin

Katja Rautalin

Ympäristöhuollon asiantuntija, ympäristöhuolto

Yhteystiedot

046 920 0445
Maria Törn

Maria Törn

Kouluttaja, ympäristöhuolto

Yhteystiedot

041 5015 144
Taru Uotila

Taru Uotila

Koulutusjohtaja

Yhteystiedot

050 370 1414