Siirry sisältöön
Taimi.

Ympäristöhuolto

Ympäristöhuollon koulutukset Syklissä

Voit opiskella Syklissä ympäristöalan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon osaamisalana ympäristöhuolto. Tarjoamme molempiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta eri puolilla maata. Järjestämme tilauksesta yrityksille räätälöityä, tutkintoon valmistavaa henkilöstökoulutusta. 

Ympäristöhuollossa ihmiset työskentelevät jätehuollon, jätteen hyödyntämisen ja kierrätyksen tehtävissä.  Työtehtävät alalla vaihtelevat asiantuntijatehtävistä käytännön töihin ja erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin   

Koulutus- ja asiantuntijapalvelumme suuntautuvat kahdelle eri kohderyhmälle: ympäristöhuoltoalan ammattilaisille sekä organisaatioille. Tarjoamme monipuolista tukea ja koulutusta silloin, kun jätehuolto askarruttaa. Suunnittelemme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaisesti.  

Jätehuolto ja jätteen hyödyntäminen ovat tärkeä osa materiaalitehokasta yhteiskuntaa. Kierrätys onkin nopeasti kehittyvä osa-alue, jolla ammattilaisten osaamisvaatimukset kasvavat. Myös eri aloilla toimivat yritykset ja yhteisöt tarvitsevat osaamista, jotta oma jätehuolto järjestyy parhaalla mahdollisella tavalla.  

infomerkki puhekuplassa

Tutkinnon suorittaneita: 927

Koulutusta on järjestetty Syklissä vuodesta 2002.

Tutustu ympäristöhuollon koulutuksiin