Siirry sisältöön
Pisaroita lehdellä.

Työvoimakoulutukset

Työvoimakoulutuksista apua rekrytointiin

Työvoimakoulutuksista apua rekrytointiin

  • Tarvitsetteko asiantuntijoita projektitehtäviin; kehittämään laatua tai resurssitehokkuutta, tai vahvistamaan kestävän kehityksen näkökulmaa?
  • Tarvitsetteko ympäristöalan osaamista yrityksessänne?

Sykli järjestää työvoimakoulutusta sekä korkeasti koulutetuille, että käytännön ammatteihin suuntautuville. Työvoimakoulutus on tehokas tapa löytää uusi osaava työntekijä. Kaikki työvoimakoulutukset sisältävät työjakson yhteistyöyrityksessä, mikä mahdollistaa tutustumisen opiskelijaan ennen rekrytointipäätöstä. Toimintamme on valtakunnallista.

F.E.C (Further Educated with Companies) ja KEKO (kehittämiskoulutus) -koulutusohjelmiemme tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen asiantuntijoiden nopeaa työllistymistä ja tuoda sekä heille, että yrityksellenne vihreän siirtymän osaamista.

Lue Uusiouutisten artikkeli kiertotalouskoulutuksestamme »

Tutkintoon johtava työvoimakoulutus tarjoaa teille ajankohtaista osaamista ja resursseja toimintaanne. Opiskelija saa uuden tutkinnon ja sen lisäksi hänen työllistymismahdollisuutensa paranevat.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, jossa työnhakijat saavat työnantajan tarvitseman ammattitaidon ja työllistyvät kyseessä olevan työnantajan palvelukseen koulutuksen päätyttyä.

Edut yrityksellenne

  • osaamista kohdennettuun tarpeeseen
  • ei työnantaja- eikä palkanmaksuvelvoitetta koulutusajalta
  • mahdollisuus riskittömämpään ja veloituksettomaan rekrytointiin koulutusohjelman päätteeksi

Kysy lisää

Jane Saarnia

johtaja, yritys- ja urapalvelut