Hae sivuilta

Resurssitehokkuus

Resurssitehokkuus

Resurssitehokkuus on usein kannattavan yritystoiminnan edellytys: raaka-aineet ja energia ovat kustannuksia, ja siksi ne on syytä hyödyntää viisaasti. Resurssitehokkuus yritystoiminnassa säästää rahaa ja ympäristöä, koska materiaalit ja energia hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti.

Ympäristöalan erikoisammattitutkinto, resurssitehokkuuden koulutusohjelma

Resurssitehokkuus on osa Syklin ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta.  Koulutuksessa voit syventyä energiatehokkuuteen tai materiaalitehokkuuteen ja saat työkaluja, tietoa ja ohjausta resurssitehokkaaseen toimintaan liittyen. Lisäksi toteutat valitsemallesi kohdeorganisaatiolle joko materiaalitehokkuus- tai energiatehokkuuskartoituksen sekä kehittämissuunnitelman.

Haluatko tietoa yrityksesi materiaalivirroista?

Tarjoamme palvelua materiaalitehokkuuden edistämiseksi käytännön yritystoiminnassa. Materiaalitehokkuuskartoituksella tuomme esiin säästöehdotuksia ja ideoita, joilla yrityksesi tuotantoprosesseja ja toiminnan materiaalitehokkuutta voidaan parantaa. Materiaalivirtalaskennan tuloksena yritys saa materiaalivirroistaan laskelman, jonka avulla mahdolliset pullonkaulat ja muut kehittämistarpeet ovat tunnistettavissa.

Yhteyshenkilöt

Taru Uotila

Taru Uotila

Koulutusjohtaja

Yhteystiedot

050 370 1414