Hae sivuilta

Ympäristökasvatus

Ympäristöalan erikoisammattitutkinto – kestävän kehityksen edistäjät

Ympäristökasvatus

Ympäristökasvattajan työ on maailman tärkeintä työtä. Ympäristökasvattaja edistää kestävää elämäntapaa, lisää ympärillään ympäristöherkkyyttä ja -tuntemusta. Hän opettaa, kouluttaa ja neuvoo eri-ikäisiä lapsia, nuoria tai aikuisia. Ympäristökasvatuksen päämääränä on kestävä kehitys ja elämäntapa. Ympäristöalan erikoisammattitutkinto Syklissä valmistaa tähän tärkeään tehtävään.

Ihmisten asennoituminen kestävään elämäntapaan on pääosin myönteistä, mutta asenne ei välttämättä johda käyttäytymisen muutokseen. Ympäristöalan erikoisammattitutkinto Syklissä antaa loistavat lähtökohdat muutoksen tukemiseen – tule mukaan muuttamaan maailmaa!

Ympäristökasvattajan koulutusohjelma

Ympäristökasvattajan koulutusohjelma on osa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta. Ympäristökoulutus soveltuu esimerkiksi kasvatus- ja opetusalalla tai ympäristöalan neuvonta- ja koulutustehtävissä työskenteleville.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan iloiseen joukkoomme! Seuraavat ympäristökasvattajan koulutusohjelmat alkavat syksyllä 2019!

Katso video, jossa opiskelijat kertovat kokemuksiaan opiskelusta Syklissä »

Yhteyshenkilöt

Anna Kettunen

Anna Kettunen

Koulutuspäällikkö

Yhteystiedot

040 836 4465
Aulikki Laine

Aulikki Laine

Ympäristökasvatuksen projektiasiantuntija

Yhteystiedot

050 352 6417
Virpi Jussila

Virpi Jussila

Projektipäälikkö

Yhteystiedot

050 587 4257
Silja Sarkkinen

Silja Sarkkinen

Kouluttaja

Yhteystiedot

046 600 7822