Siirry sisältöön
Ympäristökasvatus

Ympäristökasvatus ja kestävyyskasvatus

Ympäristökasvatus ja kestävyyskasvatus – koulutukset Syklissä

Sykli tarjoaa yli kymmenen vuoden kokemuksella monipuolisia eväitä niin organisaation, tiimin kuin yksittäisen henkilön ympäristö- ja kestävyysosaamisen vahvistamiseen.  

Koulutamme Ympäristöalan erikoisammattitutkintoa ympäristökasvatuksen osaamisalalla. Koulutuksia pyörii läpi vuoden, ja toteutamme niitä mahdollisimman laajasti ympäri Suomea. Hankkeiden kautta tarjoamme erilaisia päivän mittaisia lyhytkoulutuksia. Meiltä on myös mahdollista tilata ympäristö- ja kestävyyskasvatuksen koulutuksia, jotka räätälöimme aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti valmiiden kokonaisuuksien pohjalta.   

Koulutuksemme on ensisijaisesti suunnattu kasvattajille, opettajille ja kouluttajille. Uusina kohderyhminä ovat myös yleisötyötä tekevät kulttuuri-, museo- ja kirjastoalan ammattilaiset sekä vapaan sivistystyön ja nuorisoalan toimijat.  

Kouluttajamme tuntevat ympäristökasvatuksen ja kestävyyskasvatuksen moninaisen kentän läpikotaisin. Kehitämme koulutusohjelmiamme jatkuvasti ja ennakoivasti yhdessä alan tutkijoiden ja kehittämiskumppaneidemme kanssa työelämästä kumpuavien tarpeiden pohjalta. Intohimomme on tuottaa Suomen laadukkainta ja vaikuttavinta ympäristö- ja kestävyyskasvatuskoulutusta.  

infomerkki puhekuplassa

Tutkinnon suorittaneita: 749

Koulutusta on järjestetty Syklissä vuodesta 2011.

Koulutuksesta sanottua:

”Hyvä pohjakoulutus, uusia näkökulmia, nyt maailma auki.”
”Valtavasti tietoa, taitoa ja ammatillista kasvua vuoden aikana.”
”Aivan mahtavat kouluttajat. Ryhmä oli myös erittäin toisiaan tukeva ja huumorintajuinen.” 
”Huiput kouluttajat, joustavuutta ja osaamista.” 
”Hyvä, selkeä ja hyödyllinen kokonaisuus ei vain itselleni, vaan koko työyhteisöille” 
”Kiitos tuhannesti inspiroivista opinnoista! Olette mahtava ja ammattitaitoinen joukko tekemässä merkityksellistä työtä valtavan tärkeä asian puolesta”

Tutustu ympäristökasvatuksen ja kestävyyskasvatuksen koulutuksiin


Tutustu myös:

Ilo kasvaa ulkona – luontoliikunta osaksi toimintakulttuuria -sivustolta löydät paljon hyviä vinkkejä ulkona opettamiseen ja luontoliikuntaan.

Ulkoluokka -sivustolta saat tietoa ja menetelmiä, kuinka lisätä ulkona oppimisen pedagogisia valmiuksia ja osaamista.