Siirry sisältöön
Rekka-auto kulkee tietä pitkin ja edessä kaunis auringonlasku.

Syklin logistiikan verkkokoulutukset

UUTTA! Syklin logistiikan koulutuksia myös verkkokoulutuksena

Nyt on mahdollista suorittaa logistiikan jatkokoulutuspäiviä verkkokoulutuksena. Tämä mahdollistaa joustavan opiskelun, aikaan ja paikkaan katsomatta ja matkakustannuksilta säästytään. Kuljettaja.fi -verkkokoulutukset ovat olleet käynnissä alkukeväästä 2023 lähtien. Kokemukset ja asiakaspalautteet ovat olleet erittäin hyviä. Verkkokoulutusalustan käytettävyys ja toimintavarmuus on saanut paljon kehuja. Sitäkin enemmän on kehuttu koulutusten sisältöjä:

Logistiikan verkkokoulutuksista sanottua

”Nyt on jatkokoulutus sitä, mitä sen pitääkin olla.”
”Varmasti paras kurssi, mihin olen osallistunut. Kuljettajille varmasti silmiä avaava. Tämän pitäisi olla pakollista kaikille kuljettajille.”
”Yllätyin koulutuksen helppoudesta ja laadukkuudesta.”
”Hyvä ja mielenkiintoinen sisältö, siirryn jatkossa käyttämään verkkokoulutuksia, paljon enemmän asiaa, kuin luokassa tapahtuvissa koulutuksissa ollut tähän mennessä.”

Osallistuakseen verkkokoulutukseen opiskelijalla on oltava oma tietokone, tabletti tai älypuhelin. Koulutukseen kirjaudutaan esimerkiksi pankkitunnuksilla. EU:n tietosuoja-asetusten vaatimukset on otettu huomioon. Vaikka kyseessä on verkkokoulutus, kouluttaja on tavoitettavissa koulutuksen aikana.

Koulutukset sisältävät luentoja ja aktivoivia tehtäviä. Koulutuspäivän (7 x 45 min oppitunnit) voi jakaa kahdelle peräkkäiselle päivälle, jolloin voidaan hyödyntää esimerkiksi lyhempi ajopäivä. Välittömästi koulutuksen jälkeen, opiskelija voi tulostaa tai tallentaa todistuksen koulutukseen osallistumisesta.

Kysy lisää

Taru Uotila

koulutusjohtaja, kiertotalous