Siirry sisältöön
Rekka-auto kulkee tietä pitkin ja edessä kaunis auringonlasku.

Logistiikan avoimet koulutukset ja tilauskoulutukset

Järjestämme avoimia logistiikka-alan koulutuksia toimipisteissämme Riihimäellä ja Helsingissä sekä verkossa. Koulutuksemme soveltuvat ammattikuljettajille. Osa on ammattipätevyysdirektiivin mukaisia koulutuksia. Koulutusten kesto on 1–3 päivää. Valtaosa on yhden päivän koulutuksia. Tarjoamme niin perus- kuin täydennyskoulutuksia.

Tarjoamme kuljetusyrityksille joustavia ratkaisuja hankkia kuljettajille vaadittava ammattipätevyys. Valikoimassamme on laaja kattaus ammattipätevyysdirektiivin (CAP) mukaisia turvallisuuskortti- ja osaamistodistuskoulutuksia. Meiltä voi ostaa tilauskoulutusta joko yksittäisinä päivinä tai koulutuspakettina. Asiakas voi laatia oman koulutuspaketin, vaikka viisi direktiivipäivää tarvitsemistaan aiheista. Mikäli sopivaa koulutusohjelmaa ei löydy Syklin valmiista tarjonnasta, räätälöimme halutun direktiivipäivän ohjelman ja haemme sille hyväksynnän Traficomista.

Ammattipätevyyskoulutus voidaan toteuttaa tilaajan valitsemassa paikassa: yrityksen omissa tiloissa, hotellissa, oppilaitoksessa tai Syklin koulutustiloissa Riihimäellä ja Helsingissä. Koulutusajankohdan valitseminen on joustavaa, ja järjestämme koulutuksia myös viikonloppuisin, mikä helpottaa kuljettajien työjärjestelyitä. Tarjoamme niin perus- kuin täydennyskoulutuksia.

Tutustu logistiikan koulutuksiimme