Hae sivuilta

SYKLI

Kestävään osaamiseen

SYKLI

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallinen kouluttaja ja kehittäjä. Meidät tunnetaan työelämän kestävän kehityksen edelläkävijänä. Seuraamme laajasti kestävään kehitykseen, kiertotalouteen ja ilmastoon liittyvää yhteiskunnallista keskustelua, tutkimusta, ratkaisuja ja osaamistarpeita. Sovellamme koulutuksissamme ja kehittämispalveluissamme uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä asiakkaidemme hyödyksi.

Opiskelijamme ovat aikuisia, eri aloilla toimivia ammattilaisia ja asiantuntijoita. Tarjoamme tutkintokoulutusta, rekrytoivia koulutusohjelmia, täydennyskoulutusta opettajille ja kasvattajille eri koulutusasteilla sekä lyhyitä koulutuksia, kuten kortti- ja pätevyyskoulutuksia. Räätälöimme henkilöstökoulutukset asiakasorganisaation tarpeiden mukaisesti ja huomioimme opiskelijamme yksilöllisesti.

Toimimme yhteistyössä verkostojemme kanssa sekä alueellisesti että valtakunnallisesti, toimialoillamme ja sektorirajoja ylittäen. Kehittämishankkeet tuovat uutta osaamista meille ja yhteistyökumppaneillemme.

Syklin tunnuksen tarina

Syklinen tarkoittaa ympyränmuotoista, pyöreää, piiriä tai kehää, jaksottaista eli uudistuvaa ja toistuvaa. Maapallon luontoa ja meidän elämäämme ylläpitävät kiertokulut ovat syklisiä.

SYKLI haluaa viedä eteenpäin muutosta, jossa kiertotalous korvaa lineaarisen talouden. Tunnuksen kohoava pyörre kuvaa lisääntyvää osaamista, aktiivisuutta ja vastuullisuutta, jonka avulla tulevaisuutemme turvataan.

Lue lisää koulutuksistamme »

Lue lisää palveluistamme »

Omistajat

Suomen ympäristöopisto SYKLI Oy:n omistavat:

Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä ja Helsingissä.