Siirry sisältöön
Vihreitä lehtiä lähikuvassa.

Ota yhteyttä

Toimipisteet

Helsinki

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Esterinportti 1, 3. krs.
00240 Helsinki

Postiosoite:

Suomen ympäristöopisto SYKLI
PL 72
11101 Riihimäki

info puh: 050 529 6428

Saapumisohjeet Helsingin toimipisteeseen

Jos saavut junalla, Pasilan rautatieasema on pysäkkisi. Kaikki lähiliikenteen ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät siellä. Esterinporttiin on vain 5 minuutin kävelymatka (noin 400 metriä) Pasilan rautatieasemalta. Myös bussilla saapuminen on helppoa, sillä Palkkatilanportin pysäkillä pysähtyy useita linjoja, kuten jokerilinjat 500 ja 510 sekä raitiolinja 2.

Jos saavut pyörällä, läheisessä Mall of Tripla -kauppakeskuksessa on kaikille avoin pyöräparkki. Katso saapumisohjeet Mall of Tripla -parkkiin täältä.

Jos saavut autolla, rakennuksen edestä löytyy maksullista parkkitilaa (Vyöhyke 2, aikaraja 4 tuntia). Lisäksi lähellä ovat Palkkatilanportin (Palkkatilankatu 2) ja Maistraatintorin pysäköintihallit (2 €/alkava tunti, 17 €/vrk, maksu luottokortilla tai Moovy -sovelluksella). Kauppakeskus Triplan parkkihallissa voi pysäköidä maksutta ensimmäisen tunnin.

Saapuessasi Esterinportin ovelle, paina rohkeasti summeria ja matkaa hissillä kohti kolmatta kerrosta. Siellä sinua odottaa Syklin innostava ympäristö oppimiselle ja yhteistyölle.

Esteettömyys

Ovien, hissien ja wc:n mitat, Esterinportti 1

  • Sisäänkäynti, portaat ja ramppi, automaattiovi 2 cm kynnyksellä, leveys 90 cm
  • Henkilöhissin oviaukon leveys 80 cm
  • Esteetön WC sijaitsee sisääntuloaulassa. WC:n oviaukon leveys 90 cm
  • Syklin tiloissa (3. krs.) WC:n oviaukon leveys 70 cm

Riihimäki

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Kaartokatu 2
11100 Riihimäki
(HAMKin yhteydessä)

info puh: 050 529 6428

Saapumisohjeet Riihimäen toimipisteeseen

Syklin toimisto sekä muut toimitilat sijaitsevat Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) rakennuksen 1. kerroksessa. Riihimäen toimipisteeseen on helpointa tulla junalla. Rautatieasemalta on n. 15 minuutin, 1,3 km:n kävelymatka Kaartokadulle. Autoilijoille on HAMK´n pihalla jonkin verran ilmaisia, aikarajoituksettomia parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Riihimäen koulutustilat ovat esteettömät.

Tervetuloa tuoksuttomaan Sykliin!

Kannustamme kaikkia tuoksuttomuuteen terveellisen työ- ja opiskeluympäristön edistämiseksi. Jokainen voi osaltaan vaikuttaa vähentämällä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Kiitos, että tulet tuoksutta, sillä Sykli on tuoksuton työ- ja opiskelupaikka!

Lue lisää esteettömyydestä ja saavutettavuudesta Syklissä.


Lähetä palautetta

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake jättääksesi meille palautetta.

Voit myös antaa anonyyminä palautetta ilmoituskanavan kautta Suomen ympäristöopisto Syklin toiminnasta, joka kohdistuu väärinkäytöksiin tai epäeettiseen toimintaan tai häirintään.

Ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakaspalautteisiin tai reklamointiin, käytä siihen alla olevaa palautelomaketta, kiitos.

(*) näyttää pakolliset kentät

Kirjoita viestisi tähän…
Halua, että minuun otetaan yhteyttä
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.