Siirry sisältöön
Rekka-auto kulkee tietä pitkin ja edessä kaunis auringonlasku.

Logistiikka

Logistiikan koulutus Syklissä

Sykli on järjestänyt kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia vuodesta 2009. Koulutamme kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaisia koulutuksia sekä yritysten tilauskoulutuksia.

Järjestämme avoimia logistiikka-alan koulutuksia toimipisteissämme Riihimäellä ja Helsingissä sekä verkossa. Koulutuksemme soveltuvat autonkuljettajille, liikennöitsijöille sekä logistiikan ja varastoinnin parissa työskenteleville tai alaa opiskeleville henkilöille. Osa on ammattipätevyysdirektiivin mukaisia koulutuksia. Koulutusten kesto on 1–3 päivää. Valtaosa on yhden päivän koulutuksia.

Tarjoamme lisäksi kuljetusyrityksille joustavia ratkaisuja hankkia kuljettajille vaadittava ammattipätevyys. Valikoimassamme on laaja kattaus ammattipätevyysdirektiivin (CAP) mukaisia turvallisuuskortti- ja osaamistodistuskoulutuksia. Meiltä voi ostaa tilauskoulutusta joko yksittäisinä päivinä tai koulutuspakettina. Asiakas voi laatia oman koulutuspaketin, vaikka viisi direktiivipäivää tarvitsemistaan aiheista. Mikäli sopivaa koulutusohjelmaa ei löydy Syklin valmiista tarjonnasta, räätälöimme halutun direktiivipäivän ohjelman ja haemme sille hyväksynnän Traficomista.

Ammattipätevyyskoulutus voidaan toteuttaa tilaajan valitsemassa paikassa: yrityksen omissa tiloissa, hotellissa, oppilaitoksessa tai Syklin koulutustiloissa Riihimäellä ja Helsingissä. Koulutusajankohdan valitseminen on joustavaa, ja järjestämme koulutuksia myös viikonloppuisin, mikä helpottaa kuljettajien työjärjestelyitä.

infomerkki puhekuplassa
Koulutusta järjestetty Syklissä vuodesta 2009 alkaen

Koulutuksesta sanottua:

”Suosittelen koulutusta ehdottomasti.”  
”Kertauskurssiksi erittäin hyvä ja laaja” 
”Laaja koulutus ja ammattitaitoinen kouluttaja” 
”Paljon asiaa pienessä ajassa. Hyvä tunnelma. Asioista keskusteltiin avoimesti ja asiat perusteltiin hyvin. Kurssin opetus ammattitaitoista”  
”Opettajan kokemus aiheesta näkyi läpi koko koulutuksen sekä materiaalista.” 
”Monipuolinen sisältö, aikaa pohtia ja keskustella”

Tutustu logistiikan koulutuksiimme

Kysy lisää!

Taru Uotila

koulutusjohtaja, kiertotalous