Siirry sisältöön
Vihreitä lehtiä lähikuvassa.

Syklin ilmoituskanava

Syklin ilmoituskanava

Voit antaa anonyyminä palautetta ilmoituskanavan kautta Suomen ympäristöopisto Syklin toiminnasta, joka kohdistuu väärinkäytöksiin tai epäeettiseen toimintaan tai häirintään.

Ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakaspalautteisiin tai reklamointiin, käytäthän siihen palautelomaketta.

Milloin tulee tehdä ilmoitus?

Tee ehdotus rikkomukseen kohdistuvasta epäilystä, kun asia koskee mahdollisesti epäeettistä toimintaa Syklissä. Tällaisia voivat olla muun muassa toimihenkilön epäeettinen, petollinen, arveluttava, epärehellinen, laiton tai huolimaton toiminta tai käytös.

Kaikki ilmoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Ilmoituksen tekijän henkilöllisyys pidetään luottamuksellisena koko prosessin ajan. Ilmoituksesi on täysin nimetön, ellet itse liitä yhteystietojasi viestiin. Sähköisessä ilmoituksessa kysytään kuitenkin sähköpostiosoitetta, jotta voimme vastata sinulle. Sähköpostiosoite on vain Syklin sisäisen tarkastajan tiedossa. Voit myös käyttää täysin anonyymia sähköpostiosoitetta.

Näin teet ilmoituksen

Jätä ilmoitus mahdollisesta väärinkäytösepäilystä Syklin sisäiselle tarkastajalle:

  • Verkossa täytettävällä lomakkeella, lomakkeeseen pääset tästä »
  • Sähköpostilla: ilmoituskanava@sykli.fi
  • Kirjeellä osoitteeseen Sisäinen tarkastaja/luottamuksellinen, Suomen ympäristöopisto Sykli, Esterinportti 1, 3.krs. 00240 Helsinki
  • Soittamalla Syklin vaihteeseen 050 529 6428. Kerro heti aluksi, että kyseessä on ilmoitus väärinkäytösepäilystä, jolloin puhelusi ohjataan sisäiselle tarkastajalle.

Kaikki ilmoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Ilmoituksessa on suositeltavaa antaa ilmoittajan nimi ja yhteystiedot, jotta Suomen ympäristöopisto Sykli voi tarvittaessa pyytää ilmoittajaa selventämään ilmoittamiaan tietoja tai antamaan asiassa lisätietoja. Ilmoitus voidaan kuitenkin tehdä myös nimettömänä.

Tietosuoja

Sinulla on halutessasi oikeus pyytää ja saada luettelo kaikista tapaustasi koskevista tallennetuista tiedoista. Tarvittaessa sinulla on myös oikeus pyytää Suomen ympäristöopisto Sykliä korjaamaan epätäydelliset ja väärät tiedot.