Hae sivuilta

Lyhytkoulutukset

Lyhytkoulutuksemme ovat kaikille avoimia, yleensä puolen tai yhden päivän koulutuksia. Käytännönläheiset koulutuspäivät on suunniteltu joko alan erityistarpeiden tai ajankohtaisten asioiden pohjalta.

Ne antavat eväitä esimerkiksi jätehuollon, kemikaaliturvallisuuden, energiatehokkuuden, laatujärjestelmän ja ympäristöviestinnän kehittämiseen tai kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksien arviointiin. Meillä voit myös suorittaa esimerkiksi työturvallisuus-, tietyö- tai vesityökortin.

Lupa- ja korttikoulutukset

Tarjoamme ammattipätevyysdirektiivin (CAP) mukaisia turvallisuuskortti- ja osaamistodistuskoulutuksia, niin sanottuja passikoulutuksia. Valikoimaamme kuuluvat Työturvallisuuskortti, Tieturvakortti 1 ja 2, Ensiapukortti, Tulityökortti ja Vesityökortti (vesihygieniapassi).

Ympäristöturvallisuuskortti™

SYKLI tarjoaa yrityksille myös Ympäristöturvallisuuskortti™ -koulutusta. Yksipäiväisen koulutuksen sisällöt räätälöidään yrityksen toimialaan ja tarpeisiin sopivaksi. Koulutuksen aiheita ovat mm. keskeiset lait, asetukset, ympäristöturvallisuuteen vaikuttavat tekijät, ympäristöturvallisuushavaintojen tekeminen, jätteiden lajittelu ja kemikaalien turvallinen käsittely sekä vastuullisuuden merkitys viestinnässä ja markkinoinnissa. Ympäristöturvallisuuskortti™ -koulutus on valtakunnanlaajuinen yhtenäinen tapa perehdyttää henkilöstö ympäristövastuulliseen toimintaan. Koulutuskonseptin on suunnitellut ja sen omistaa Suomen ympäristöturvallisuuden kehittämiskeskus SYMKE. Koulutus kestää yhden päivän ja sisältää kirjallisen kokeen. Ympäristöturvallisuuskortti yritykselle – esite

Katso kaikki korttikoulutukset koulutuskalenterista!

Jos hakemasi korttikoulutus ei löydy koulutuskalenterista, niin otathan yhteyttä info@sykli.fi