Hae sivuilta

Logistiikka

Kuljettajan ammattipätevyys joustavasti Syklistä

Logistiikka

Koulutamme vuosittain noin 1000 kuljettajaa kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaisissa koulutuksissamme. Järjestämme avoimia koulutuksia toimipisteissämme Riihimäellä ja Malmilla ja tilauksesta yrityskoulutuksia eri paikkakunnilla. Koulutuksemme soveltuvat autonkuljettajille, liikennöitsijöille sekä logistiikan ja varastoinnin parissa työskenteleville tai alaa opiskeleville henkilöille.

Tarjoamme kuljetusyrityksille joustavia ratkaisuja hankkia kuljettajille vaadittava ammattipätevyys. Koulutusta tarjotaan joko yksittäisinä päivinä tai koulutuspakettina. Ammattipätevyyskoulutus voidaan järjestää tilaajan valitsemassa paikassa: yrityksen omissa tiloissa, hotellissa, oppilaitoksessa tai Syklin omissa koulutustiloissa.

Koulutusajankohdan valitseminen on joustavaa ja koulutuksia järjestetään myös viikonloppuisin, mikä helpottaa kuljettajien työjärjestelyitä. Asiakas voi laatia oman koulutuspaketin, vaikka viisi direktiivipäivää tarvitsemistaan aiheista. Mikäli sopivaa koulutusohjelmaa ei löydy Syklin valmiista tarjonnasta, räätälöimme halutun direktiivipäivän ohjelman ja haemme sille hyväksynnän TraFi:ssa.

Tutustu logistiikan koulutuksiimme Syklin Vihreä linja -esitteestä- klikkaa kuvaa tai tätä linkkiä »

Syklin Vihreä linja -esitteestä poimittua:

Ei pelkkää pätevyyttä – huippuosaamista liikenteeseen »

Ympäristölogistiikka »

Ammattipätevyyskoulutukset »

Yhteyshenkilöt

Markku Mikkola

Markku Mikkola

Kouluttaja logistiikka

Yhteystiedot

046 600 3392