Hae sivuilta

Rekrytoivat koulutukset

Työvoimakoulutus on väylä uuteen uraan

Rekrytoivat koulutukset

Mahdollisuuksia uuteen uraan ja työhön

SYKLI tarjoaa koulutustaustaltaan erilaisille ryhmille koulutusohjelmia, joiden avulla onnistut. Työvoimakoulutus on ollut osa tarjontaamme jo yli kymmenen vuoden ajan. Toimintamme on valtakunnallista; työvoimakoulutuksia on järjestetty mm. Uudellamaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Varsinais-Suomessa, Hämeessä ja Kaakkois-Suomessa. Syksyllä 2018 järjestämme uusia koulutuksia Uudellamaalla ja Pohjanmaalla. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin työvoimakoulutus.

Työvoimakoulutukset korkeasti koulutetuille

F.E.C (Further Educated With Companies) ja KEKO (Kehittämiskoulutus) –ohjelmamme ovat monipuolisia ja tehokkaita tapoja löytää tie työelämään tai uuteen uraan. Suurin osa työvoimakoulutuksiimme osallistuneista henkilöistä on työllistynyt koulutuksen päätteeksi.

Työvoimakoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan/kestävän kehityksen/laadun kehittämisen tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen sekä riittävä osaaminen työjaksopaikassa suoritettavan projektikokonaisuuden toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esim. luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen, yhteiskuntatieteellinen tai tekninen.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää opiskelijalta paikkaa yhteistyöyrityksestä. Yhteistyöyritykset etsitään yhteistyössä Syklin kanssa. Koulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa, mutta hän on oikeutettu työttömyysetuuksiin. Järjestämme koulutusta kysynnän mukaan yhteistyössä eri ELY -keskusten kanssa.

Alkavia koulutuksia

TULEVAISUUDEN VIESTINNÄLLINEN, ENNAKOIVA JA PALVELEVA KIINTEISTÖNHOITO
Aloitus: 28.1.2018
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Infotilaisuus koulutuksesta:
Torstaina 8.1.2019 kello 10.00
Suomen ympäristöopisto SYKLI, Malmin kauppatie 8b, 4. kerros.

Koulutus on suunnattu Uudenmaan työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistöpalvelualasta ja kiinteistöjen hoidosta. Hakijoiden sopivia koulutustaustoja kiinteistöpalvelualan tutkintojen lisäksi ovat esimerkiksi merkonomi, yo-merkonomi, tradenomi, amk – insinööri kuten koneinsinööri, rakennusmestari tai vastaavan muun teknisen koulutuksen omaava. Koulutus sopii myös alanvaihtajille.

Koulutuksen sisältö  
Koulutus tuo uuden, ajankohtaisen näkökulman kiinteistönhoidon koulutukseen ja vastaa muuttuneen työnkuvan osaamistarpeita ainutlaatuisella tavalla.? Tulevaisuuden työkalujen, kuten digitalisaation, automaation ja tekoälyn hyödyntäminen kestävässä kiinteistötaloudessa luovat kasvavaa osaamistarvetta asiantuntevalle tiedottamiselle, niin rakennusten käyttäjille kuin niiden omistajille. Kestävässä kiinteistötaloudessa myös materiaalitehokkuus on yhä keskeisempi tekijä.

Koulutus koostuu koulutuspäivistä sekä työssäoppimisjaksosta ja kestää yhteensä 94 arkipäivää. Koulutuspäivät sisältävät lähiopetusta, verkkotapaamisia, etätehtäviä ja opintovierailuja alan kohteisiin ja yrityksiin. Työssäoppiminen tapahtuu koulutukseen sopivissa organisaatioissa

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutussopimusjakson päätteeksi ja vähintäänkin työllistysmahdollisuuksien paraneminen. Hae heti koulutukseen ja varmista mahdollisuutesi uuteen työhön!

Koulutukseen hakeutuminen: 

  • Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (sanahakuna toimii koulutuksen numero 682394 tai koulutuksen nimi > Näytä ilmoitukset sivun alareunassa > klikkaa koulutusta johon olet hakemassa > valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) > Hae tähän koulutukseen). Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli sähköinen hakemus täytetään ilman pankkitunnuksia, hakemus on vahvistettava te-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Yhteyshenkilöt:
Tom Ylönen
rekrytointiasiantuntija, yritys- ja urapalvelut, SYKLI
tom.ylonen@sykli.fi / puh. 040 557 1575 (koulutukseen hakeutuminen)

Timo Lahti
kouluttaja, energiatehokkuus ja kiinteistön ylläpito, SYKLI
timo.lahti@sykli.fi / puh. 050 3083 688 (koulutusohjelma)

Katso esite »

LAATU-, YMPÄRISTÖ- JA TURVALLISUUSJOHTAMISEN KEHITTÄMISKOULUTUS (KEKO)
Syksy 2018 Pohjanmaa
Koulutuspaikkakunta: Vaasa

Koulutuksen pääteema on laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen.
Koulutukseen hakeutuminen:

  • Hae heti koulutukseen lähettämällä CV:si ja lyhyt vapaamuotoinen hakemus hakemukset@sykli.fi.
    Viestin lähetettyäsi saat ohjeita työjaksopaikan hakuun. Haastattelut ja työjaksopaikan haku yhteistyössä aloitetaan samantien. Voit myös itse selvitellä mahdollista työjaksopaikkaa ennen tätä. Yritykset ja organisaatiot tekevät omien haastattelujensa perusteella lopulliset päätökset yhteistyön aloittamisesta.
  • Jätä hakemus TE-palvelut.fi – sivulla www.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii SYKLI).
  • Hae heti!

Lisätietoja:
Kaisa Annala
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
kaisa.annala@sykli.fi / puh. 0505 744 755

Ilmoitus TE-toimiston sivuilla »

Katso esite »

Käynnissä olevat koulutukset

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C  -koulutus
Syksy 2018 Uusimaa / alkanut
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Tutustu F.E.C -ohjelmaan katsomalla esite »

Katso Lahdessa järjestetyn F.E.C -koulutuksen infotilaisuuden tallenne » 


Tutkintoon johtavat työvoimakoulutukset

Hanki pätevyys ja nappaa työpaikka! Tutkintoon johtavien työvoimakoulutusten tavoitteena on työllistymismahdollisuuksien paraneminen. Mahdollisuus työllistymiseen kasvaa, kun hankit uutta osaamista, joka täydentää entistä. Pääset myös luomaan tärkeitä työelämän suhteita. Työvoimakoulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään, koska se sisältää 5 kuukauden mittaisen asiantuntijatason työjakson yhteistyöyrityksessä – se on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä.

Järjestämme työvoimakoulutusta sekä korkeasti koulutetuille, että käytännön ammatteihin suuntautuville. Koulutusohjelmat kestävät tyypillisesti noin puoli vuotta sisältäen 20 pv opiskelua ja työjakso.

Alkavia koulutuksia

ILMASTONMUUTOKSEN OSAAJA 

Aloitus: 25.2.2019
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Infotilaisuus koulutuksesta:
Tiistaina 15.1.2019 kello 9.30
Suomen ympäristöopisto SYKLI, Malmin kauppatie 8b, 4. kerros.

Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi tärkeimmistä globaaleista työtehtävistä juuri nyt. Onko tavoitteenasi työllistyä ja haluat vaikuttaa ilmastonmuutokseen? Koulutuksemme kautta pääset näyttämään potentiaalisi sinua kiinnostavassa yrityksessä tai organisaatiossa ja samalla saat ajankohtaisen osaamisen ilmastonmuutoksesta. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen työllistyt ilmastonmuutokseen  liittyviin asiantuntijatehtäviin.

Tästä koulutuksesta saat valmiudet kahden ympäristöalan erikoisammattitutkinnon osan suorittamiseen: resurssitehokkuuden asiantuntijana toimiminen sekä kestävällä tavalla toimiminen.

Koulutus on suunnattu Uudenmaan työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen. Voit olla urasi alussa tai täydentää takana olevaa pidempää uraa tällä ajankohtaisella osaamisella.

Lisätiedot

Koulutus sisältää noin 20 päivää lähi-,verkko- tai monimuoto-opetusta sekä noin viiden kuukauden mittaisen koulutussopimusjakson organisaatiossa. Koulutuksen sisältö on:

Ilmastonmuutoksen ajankohtaiset asiat
Ilmastonmuutoksen poliittinen ohjaus
Ilmastonmuutoksen työkalut
Ilmastonmuutoksen tutkimus
Kestävällä tavalla toimiminen
Resurssitehokkuus (energiatehokkuus ja materiaalitehokkuus)
Ilmastonmuutoksen hillintä, sopeutuminen ja innovaatiot
Kiertotalous
Asiantuntijuuden tuotteistaminen
Palvelumuotoilu
Työnhaku
Yrittäjyys

Yhteystiedot:

Kaisa Annala
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
kaisa.annala@sykli.fi / puh. 0505 744 755

Jane Saarnia
koulutuspäällikkö, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
jane.saarnia@sykli.fi / puh. 0400 678 705

 

Yhteyshenkilöt

Jane Saarnia

Jane Saarnia

Koulutuspäällikkö, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

0400 678 705
Kaisa Annala

Kaisa Annala

Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

050 5744 755
Tom Ylönen

Tom Ylönen

Rekrytointiasiantuntija, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

040 5571 575
Meri Pontela

Meri Pontela

Koulutussihteeri, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

046 922 7696