Hae sivuilta

Rekrytoivat koulutukset

Työvoimakoulutus on väylä uuteen uraan

Rekrytoivat koulutukset

Mahdollisuuksia uuteen uraan ja työhön

Syklin yritys- ja urapalvelut tarjoaa koulutustaustaltaan erilaisille ryhmille tutkintoon johtavia ja muita työvoimakoulutuksia, joiden avulla onnistut. Työvoimakoulutus on ollut osa tarjontaamme jo yli kymmenen vuoden ajan. Toimintamme on valtakunnallista; näitä koulutuksia on järjestetty mm. Uudellamaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Varsinais-Suomessa, Hämeessä ja Kaakkois-Suomessa. Keväällä 2019 järjestämme uusia koulutuksia muun muassa Uudellamaalla ja Pohjanmaalla. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin koulutus.

Työvoimakoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta ympäristöalan/kestävän kehityksen/laadun kehittämisen tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen sekä riittävä osaaminen työjaksolla toimimiseen. Soveltuva koulutustausta on esim. luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen, yhteiskuntatieteellinen tai tekninen.

F.E.C ja KEKO – ohjelmat

Further Educated With Companies F.E.C – ohjelma sekä  Kehittämiskoulutus KEKO ovat tehokkaita tapoja löytää tie työelämään tai uuteen uraan. Suurin osa työvoimakoulutuksiimme osallistuneista henkilöistä on työllistynyt koulutuksen päätteeksi.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää opiskelijalta paikkaa yhteistyöyrityksestä. Yhteistyöyritykset etsitään yhteistyössä Syklin kanssa. Koulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa, mutta hän on oikeutettu työttömyysetuuksiin. Järjestämme koulutusta kysynnän mukaan yhteistyössä eri ELY -keskusten ja TE -toimistojen kanssa.

Tutkintoon johtavat koulutukset

Hanki pätevyys ja nappaa työpaikka! Tutkintoon johtavien työvoimakoulutusten tavoitteena on työllistymismahdollisuuksien paraneminen. Mahdollisuus työllistymiseen kasvaa, kun hankit uutta osaamista, joka täydentää entistä. Pääset myös luomaan tärkeitä työelämän suhteita. Työvoimakoulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään, koska se sisältää asiantuntijatason työjakson yhteistyöyrityksessä – se on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä.

Järjestämme työvoimakoulutusta sekä korkeasti koulutetuille, että käytännön ammatteihin suuntautuville. Koulutusohjelmat kestävät keskimäärin puoli vuotta sisältäen tutkintoon tai osatutkintoon valmistavaa opiskelua ja työssäoppimista koulutussopimusorganisaatiossa. Yhteistyöyritykset etsitään yhteistyössä Syklin kanssa.

Ilmastonmuutoksen osaaja, tutkintoon valmistava koulutus, Helsinki

Onko tavoitteenasi työllistyä ja haluat vaikuttaa ilmastonmuutokseen? Rekrytoivan koulutuksemme kautta pääset näyttämään potentiaalisi sinua kiinnostavassa yrityksessä tai organisaatiossa ja samalla saat ajankohtaisen osaamisen ilmastonmuutoksesta. Yrityksessä pääset vaikuttamaan ilmastonmuutoksen hillintään konkreettisesti materiaalitehokkuuden kehittämisprojektin kautta. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen työllistyt ilmastonmuutoksen vaikutuksiin liittyviin asiantuntijatehtäviin.

Koulutuksesta järjestetään INFOTILAISUUS 25.6. klo 13:30-14:30 Suomen ympäristöopisto Syklin Malmin toimipisteessä osoitteessa Malmin kauppatie 8 b, 4. kerros, 00700 Helsinki. Kouluttaja on paikalla kertomassa koulutuksesta ja vastaamassa siihen liittyviin kysymyksiin.

Tavoitteena on suorittaa koulutuksen aikana ympäristöalan erikoisammattitutkinto. Tutkinto koostuu neljästä tutkinnonosasta:

Resurssitehokkuuden asiantuntijana toimiminen (90 osp)

Ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen (40 osp)

Työyhteisössä toimiminen (25 osp)

Toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla (25 osp)

Koulutus on suunnattu Uudenmaan työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen. Voit olla urasi alussa tai täydentää takana olevaa pidempää uraa tällä ajankohtaisella osaamisella.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen nimi tai ”Sykli”) > Näytä ilmoitukset sivun alareunassa > klikkaa koulutusta, johon olet hakemassa > valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) > Hae tähän koulutukseen).

Hae heti!

Katso esite »

Lisätietoja:

Terhi Liettilä
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
terhi.liettila@sykli.fi / 046 922 7696

Kaisa Annala (28.6. asti ja 8.8. alkaen)
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
kaisa.annala@sykli.fi / puh. 0505 744 755

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C Häme 2019

F.E.C (Further Educated with Companies) -koulutus on suunnattu Hämeen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla ja kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Projektit- ja kestäväkehitys F.E.C – ohjelmaan kuuluvassa Kiertotalouden asiantuntija – koulutuksessa opiskelija perehtyy kiertotalouteen erityisesti oman osaamisalan näkökulmasta seuraavissa pääteemoissa:
1. Kiertotalouden kokonaiskuva
2. Kiertotalous eri toimialoilla
3. Kiertotalouden liiketoimintamallit
4. Projektityöskentely

Hae heti!

Katso esite »

Lue Uusiouutisten artikkeli kevään 2019 Kiertotalouden asiantuntija F.E.C-koulutusohjelmasta »

Lisätietoja:
Päivi Anttonen
koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut, SYKLI
päivi.anttonen@sykli.fi / puh. 050 354 3272

Terhi Liettilä
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
terhi.liettila@sykli.fi / 046 922 7696

Kaisa Annala (28.6. asti ja 8.8. alkaen)
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
kaisa.annala@sykli.fi / puh. 0505 744 755

Käynnissä olevat koulutukset

Purkutyö työvoimakoulutus

Kevät 2019 Helsinki / alkanut

Koulutus antaa valmiuksia purkutyöhön. Työpaikan lisäksi koulutuksesta voi saada todistuksen ympäristöalan ammattitutkinnon osan suorittamisesta.

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutussopimusjakson päätteeksi ja vähintäänkin työllistymismahdollisuuksien paraneminen.

Lue lisää esitteestä »

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C  -koulutus

Syksy 2018 Uusimaa / alkanut
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Tulevaisuuden viestinnällinen, ennakoiva ja palveleva kiinteistönhoito, Helsinki

Aloitus: 28.1.2018
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistöpalvelualasta ja kiinteistöjen hoidosta. Hakijoiden sopivia koulutustaustoja kiinteistöpalvelualan tutkintojen lisäksi ovat esimerkiksi merkonomi, yo-merkonomi, tradenomi, amk – insinööri kuten koneinsinööri, rakennusmestari tai vastaavan muun teknisen koulutuksen omaava. Koulutus sopii myös alanvaihtajille.

Koulutuksen sisältö : 
Koulutus tuo uuden, ajankohtaisen näkökulman kiinteistönhoidon koulutukseen ja vastaa muuttuneen työnkuvan osaamistarpeita ainutlaatuisella tavalla. Tulevaisuuden työkalujen, kuten digitalisaation, automaation ja tekoälyn hyödyntäminen kestävässä kiinteistötaloudessa luo kasvavaa osaamistarvetta asiantuntevalle tiedottamiselle, niin rakennusten käyttäjille kuin niiden omistajille. Kestävässä kiinteistötaloudessa myös materiaalitehokkuus on yhä keskeisempi tekijä.

Koulutus koostuu koulutuspäivistä sekä työssäoppimisjaksosta ja kestää yhteensä 94 arkipäivää. Koulutuspäivät sisältävät lähiopetusta, verkkotapaamisia, etätehtäviä ja opintovierailuja alan kohteisiin ja yrityksiin. Työssäoppiminen tapahtuu koulutukseen sopivissa organisaatioissa

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutussopimusjakson päätteeksi ja vähintäänkin työllistysmahdollisuuksien paraneminen. Hae heti koulutukseen ja varmista mahdollisuutesi uuteen työhön!

Yhteystiedot:

Päivi Anttonen
koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut, SYKLI
päivi.anttonen@sykli.fi / puh. 050 354 3272 (koulutukseen hakeutuminen)

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen kehittämiskoulutus KEKO, Vaasa

Kevät 2019 Pohjanmaa
Koulutuspaikkakunta: Vaasa

Koulutuksen pääteema on laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen.

Lisätietoja:
Kaisa Annala
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
kaisa.annala@sykli.fi / puh. 0505 744 755

Tutustu F.E.C -ohjelmaan katsomalla esite »

Katso Lahdessa järjestetyn F.E.C -koulutuksen infotilaisuuden tallenne » 

Ilmastonmuutoksen osaaja, tutkintoon valmistava koulutus, Helsinki

Aloitus: 25.2.2019
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi tärkeimmistä globaaleista työtehtävistä juuri nyt. Onko tavoitteenasi työllistyä ja haluat vaikuttaa ilmastonmuutokseen? Koulutuksemme kautta pääset näyttämään potentiaalisi sinua kiinnostavassa yrityksessä tai organisaatiossa ja samalla saat ajankohtaisen osaamisen ilmastonmuutoksesta. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen työllistyt ilmastonmuutokseen liittyviin asiantuntijatehtäviin.

Tästä koulutuksesta saat valmiudet kahden ympäristöalan erikoisammattitutkinnon osan suorittamiseen: resurssitehokkuuden asiantuntijana toimiminen sekä kestävällä tavalla toimiminen.

Yhteystiedot:

Jane Saarnia
koulutuspäällikkö, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
jane.saarnia@sykli.fi / puh. 0400 678 705

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen, tutkintoon valmistava koulutus, Helsinki

Aloitus: 4.3.2019
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Koulutuksesta saa valmiudet ympäristöalan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen. Koulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään, koska se sisältää asiantuntijatason koulutussopimusjakson yhteistyöyrityksessä. Koulutus on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä.

Lisätietoa ympäristöalan erikoisammattitutkinnosta ja sen osaamisalasta ”Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen”: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3792067/reformi/tiedot

Yhteystiedot:

Kaisa Annala
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
kaisa.annala@sykli.fi / puh. 0505 744 755

Yhteyshenkilöt

Jane Saarnia

Jane Saarnia

Koulutuspäällikkö, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

0400 678 705
Kaisa Annala

Kaisa Annala

Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

050 5744 755
Päivi Anttonen

Päivi Anttonen

Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

050 354 3272
Terhi Liettilä

Terhi Liettilä

Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

046 922 7696