Hae sivuilta

Rekrytoivat koulutukset

Työvoimakoulutus on väylä uuteen uraan

Rekrytoivat koulutukset

Mahdollisuuksia uuteen uraan ja työhön

Syklin yritys- ja urapalvelut tarjoaa koulutustaustaltaan erilaisille ryhmille tutkintoon johtavia ja muita työvoimakoulutuksia, joiden avulla onnistut. Työvoimakoulutus on ollut osa tarjontaamme jo yli kymmenen vuoden ajan. Toimintamme on valtakunnallista; näitä koulutuksia on järjestetty mm. Uudellamaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Varsinais-Suomessa, Hämeessä ja Kaakkois-Suomessa.

Työvoimakoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta ympäristöalan/kestävän kehityksen/laadun kehittämisen tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen sekä riittävä osaaminen työjaksolla toimimiseen. Soveltuva koulutustausta on esim. luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen, yhteiskuntatieteellinen tai tekninen.

F.E.C ja KEKO – ohjelmat

Further Educated With Companies F.E.C – ohjelma sekä  Kehittämiskoulutus KEKO ovat tehokkaita tapoja löytää tie työelämään tai uuteen uraan. Suurin osa työvoimakoulutuksiimme osallistuneista henkilöistä on työllistynyt koulutuksen päätteeksi.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää opiskelijalta paikkaa yhteistyöyrityksestä. Yhteistyöyritykset etsitään yhteistyössä Syklin kanssa. Koulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa, mutta hän on oikeutettu työttömyysetuuksiin. Järjestämme koulutusta kysynnän mukaan yhteistyössä eri ELY -keskusten ja TE -toimistojen kanssa.

Tutkintoon johtavat koulutukset

Hanki pätevyys ja nappaa työpaikka! Tutkintoon johtavien työvoimakoulutusten tavoitteena on työllistymismahdollisuuksien paraneminen. Mahdollisuus työllistymiseen kasvaa, kun hankit uutta osaamista, joka täydentää entistä. Pääset myös luomaan tärkeitä työelämän suhteita. Työvoimakoulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään, koska se sisältää asiantuntijatason työjakson yhteistyöyrityksessä – se on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä.

Järjestämme työvoimakoulutusta sekä korkeasti koulutetuille, että käytännön ammatteihin suuntautuville. Koulutusohjelmat kestävät keskimäärin puoli vuotta sisältäen tutkintoon tai osatutkintoon valmistavaa opiskelua ja työssäoppimista koulutussopimusorganisaatiossa. Yhteistyöyritykset etsitään yhteistyössä Syklin kanssa.

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C 2020, Uusimaa

F.E.C (Further Educated with Companies) -koulutus on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla ja kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Projektit- ja kestäväkehitys F.E.C – ohjelmaan kuuluvassa Kiertotalouden asiantuntija – koulutuksessa opiskelija perehtyy kiertotalouteen erityisesti oman osaamisalan näkökulmasta seuraavissa pääteemoissa:
1. Kiertotalouden kokonaiskuva
2. Kiertotalous eri toimialoilla
3. Kiertotalouden liiketoimintamallit
4. Projektityöskentely

Katso esite »

Lue Uusiouutisten artikkeli kevään 2019 Kiertotalouden asiantuntija F.E.C-koulutusohjelmasta »

Kysy lisää!

Soittoajat:

Maanantaisin klo 9.30-12
Uraohjaaja Hannele Hakala
puh. 050 536 1979 / hannele.hakala@sykli.fi

Torstaisin klo 9-11
Johtaja, Yritys ja urapalvelut, Jane Saarnia
puh. 0400 678 705 / jane.saarnia@sykli.fi

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C 2020 Etelä- ja Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C -Further Educated with Companies -koulutus on suunnattu Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille työnhakijoille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Ajankohta

Koulutus ajalla 19.10.2020-19.4.2021
Hakuaika päättynyt.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus verkon välityksellä MessiLivessä 20.8.2020 alkaen klo 11.

MessiLive.fi: https://messilive.fi/lahetykset/RA2d-11AR

Facebook: https://www.facebook.com/events/1537821423058186/

Lisätiedot
F.E.C -koulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään tai uuteen uraan. Se on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen työjakson päätteeksi.

Sisältö
Projektit ja kestävä kehitys F.E.C -koulutuksessa opiskelija pääsee perehtymään projektitoimintaan, kiertotalouteen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan seuraavissa pääteemoissa:

· Projektityöskentely
· Asiantuntijan ajankohtainen osaamispaketti, joka sisältää mm. digitaaliset työkalut ja viestintää
· Kiertotalouden kokonaiskuva
· Kiertotalous eri toimialoilla
· Kiertotalouden liiketoimintamallit

Koulutus koostuu lähipäivistä, webinaareista, tiimipäivistä sekä etäopiskelupäivistä.

Katso esite »

Lue Uusiouutisten artikkeli kevään 2019 Kiertotalouden asiantuntija F.E.C-koulutusohjelmasta »

Kysy lisää!

Soittoajat:

Tiistaisin klo 10-12
Torstaisin klo 12-14
Koulutuskoordinaattori Terhi Liettilä
puh. 046 922 7696 / terhi.liettila@sykli.fi

Keskiviikkoisin klo 9-11
koulutuspäällikkö, Jane Saarnia
puh. 0400 678 705 / jane.saarnia@sykli.fi

 

Käynnissä olevat koulutukset

Ilmastonmuutoksen osaaja, tutkintoon valmistava koulutus, Helsinki

Aloitus: Koulutus on alkanut
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi tärkeimmistä globaaleista työtehtävistä juuri nyt. Onko tavoitteenasi työllistyä ja haluat vaikuttaa ilmastonmuutokseen? Koulutuksemme kautta pääset näyttämään potentiaalisi sinua kiinnostavassa yrityksessä tai organisaatiossa ja samalla saat ajankohtaisen osaamisen ilmastonmuutoksesta. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen työllistyt ilmastonmuutokseen liittyviin asiantuntijatehtäviin.

Tästä koulutuksesta saat valmiudet kahden ympäristöalan erikoisammattitutkinnon osan suorittamiseen: resurssitehokkuuden asiantuntijana toimiminen sekä kestävällä tavalla toimiminen.

Koulutuksen hakuaika on päättynyt.

Katso esite »

Yhteystiedot:

Jane Saarnia
koulutuspäällikkö, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
jane.saarnia@sykli.fi / puh. 0400 678 705

 

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen, tutkintoon valmistava koulutus, Helsinki

Koulutuksen kesto: 2.3.-31.12.2020
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Koulutuksesta saa valmiudet ympäristöalan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen. Koulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään, koska se sisältää asiantuntijatason koulutussopimusjakson yhteistyöyrityksessä. Koulutus on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä.

Koulutuksen hakuaika on päättynyt.

Katso esite »

Lisätietoa ympäristöalan erikoisammattitutkinnosta ja sen osaamisalasta ”Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen”: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3792067/reformi/tiedot

Lisätietoja:

Terhi Liettilä
koulutuskoordinaattori, Yritys- ja urapalvelut, SYKLI
terhi.liettila@sykli.fi / 046 922 7696

 

Purkutyöntekijä 2020, osatutkintoon valmistava koulutus, Uusimaa

Koulutuksen kesto: 7.9.-22.10.2020
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Hanki pätevyyttä ja todistus uudesta osaamisesta rakennuspurku-alalta! Sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä koulutuksen tämän työvoimakoulutuksen kautta.

Katso esite »

Kysy lisää!
Hannele Hakala
hannele.hakala@sykli.fi
Puh. 0505361979

Yhteyshenkilöt

Jane Saarnia

Jane Saarnia

Johtaja, Yritys ja urapalvelut

Yhteystiedot

0400 678 705
Päivi Anttonen

Päivi Anttonen

Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

050 430 9369
Hannele Hakala

Hannele Hakala

Uraohjaaja, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

050 536 1979
Terhi Liettilä

Terhi Liettilä

Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

046 922 7696
Emmi Sarttila

Emmi Sarttila

Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut

Yhteystiedot

040 711 7171