Siirry sisältöön

RekryKoulutus

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, jonka tavoitteena on, että työnhakijat saavat työnantajan tarvitseman ammattitaidon ja työllistyvät kyseessä olevan työnantajan palvelukseen koulutuksen päätyttyä. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä TE-palveluiden, työnantajien ja Syklin kanssa.  Rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyy tietopuolinen opetus oppilaitoksessa ja työssäoppiminen koulutuksessa mukana olevassa yhteistyöyrityksessä. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä sellaisten työnantajien kanssa, joilla on tarve saada lisää työntekijöitä. Koulutus on osallistujalle maksuton. Koulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa, mutta opiskelija on oikeutettu työttömyysetuuksiin.

Löydät Syklin avoinna olevat RekryKoulutukset TE-palvelujen osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/ hakusanalla Sykli.

Hakuprosessi

Kun olet löytänyt kiinnostavan koulutuksen, täytä TE-palvelujen  hakulomake. Löydät hakulomakkeen TE-palveluiden nettisivuilta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/  Kirjoita sanahakuun ”Sykli” tai koulutuksen numero.
TE-palvelut arvioi hakemusten perusteella täyttääkö hakija koulutukselle asetetut pääsyvaatimukset ja tekee päätöksen hakuprosessin jatkosta. Hakijan omalla motivaatiolla ja kiinnostuksella on tärkeä rooli koulutusohjelmaan haettaessa. Seuraavaksi Sykli haastattelee TE-palveluiden hyväksymät hakijat ja koordinoi hakijoiden ja työnantajien kohtaamista. Työnantajat haastattelevat sopivat hakijat ja sopimus työjaksosta tehdään. Työnantaja solmii työsuhteet niiden kanssa, jotka ovat suorittaneet koulutuksen hyväksytysti.

Huomioithan, että työnhakusi TE-palveluissa tulee olla voimassa. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat TE-palvelujen Koulutusneuvonnan valtakunnallisesta puhelinpalvelusta ma-pe klo 9.00-16.15, numerosta 0295 020 702.

Kysy lisää

Hannele Hakala

asiantuntija, yritys- ja urapalvelut