Siirry sisältöön

Tutkintoon johtavat työvoimakoulutukset

Tutkintoon johtavat työvoimakoulutukset Syklissä

Tutkintoon johtavien työvoimakoulutusten tavoitteena on työllistymismahdollisuuksien paraneminen. Mahdollisuus työllistymiseen kasvaa, kun hankit uutta osaamista, joka täydentää entistä. Pääset myös luomaan tärkeitä työelämän suhteita. Työvoimakoulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään, koska se sisältää asiantuntijatason työjakson yhteistyöyrityksessä – se on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä.

Sykli järjestää työvoimakoulutusta sekä korkeasti koulutetuille, että käytännön ammatteihin suuntautuville. Koulutusohjelmat kestävät keskimäärin puoli vuotta sisältäen tutkintoon tai osatutkintoon valmistavaa opiskelua ja työssäoppimista koulutussopimusorganisaatiossa. Yhteistyöyritykset etsitään yhteistyössä Syklin kanssa.

Koulutuksia järjestetään ympäristöhuollon, vesihuollon, resurssitehokkuuden ja laatu, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen osaamisaloilla. Koulutuksiin valitaan opiskelijat TE-toimistojen ja Syklin yhteistyönä. 

Koulutus on opiskelijalle maksuton. Koulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa, mutta opiskelija on oikeutettu työttömyysetuuksiin. 

Hakeutuminen

Löydät Syklin avoinna olevat RekryKoulutukset TE-palvelujen osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/ hakusanalla Sykli.

Kysy lisää

Henri Annila

asiantuntija, yritys- ja urapalvelut