Siirry sisältöön

Ympäristö- ja kestävyyskasvatus

Asiantuntija- ja kehittämispalvelut

Tahdotteko organisaationne ympäristö- ja kestävyyskasvatuksesta yhä vaikuttavampaa? Kaipaatteko tukea ja työkaluja kestävyystyöhön?  

Tuemme asiakkaitamme ympäristökasvatuksen suunnittelussa, kehittämisessä ja arvioinnissa tarjoamalla koulutusta ja konsultointia. Autamme vahvistamaan henkilöstön ympäristö- ja kestävyyskasvatusosaamista. Tarjoamme työkaluja vastuullisuus- tai kestävän kehityksen ohjelman jalkauttamiseen kestävyyskasvatuksen keinoin.  

Asiakkaitamme voivat olla esimerkiksi kunnat ja kaupungit, oppilaitokset ja päiväkodit, yritykset, kulttuuri- ja museoalan organisaatiot, järjestöt sekä seurakunnat.  

Organisaationne tarpeisiin räätälöity kokonaisuus voi koostua esimerkiksi työpajoista, koulutustilaisuuksista, sparrauksesta, opetusmateriaalin valmistelusta tai erilaisista kartoituksista.  

Ota yhteyttä ja keskustellaan teille sopivasta kokonaisuudesta!  

Kysy lisää

Leena Honkasalo

koulutuspäällikkö, ympäristö- ja kestävyyskasvatus

Organisaationne henkilöstö voi myös hankkia osaamista Ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavasta koulutusohjelmasta. Käytännönläheisen, työn ohessa suoritettavan koulutusohjelman aikana osallistujat laativat omalle organisaatiolleen muun muassa kestävän kehityksen ohjelman ja ympäristökasvatussuunnitelman.  

Meiltä voi myös tilata valmiin työpajan ulkona oppimisen, kestävän kehityksen ja luonnon hyvinvointivaikutusten teemoista. Innostavat, toiminnalliset työpajamme ovat hyvä tapa kouluttaa henkilökuntaa sekä rakentaa pohjaa ympäristökasvatukselle ja kestävän kehityksen työlle. Työpajat tarjoavat uusia oivalluksia ja konkreettisia työkaluja toiminnallisiin menetelmiin ja myös lähiympäristön monipuoliseen hyödyntämiseen opetuksessa.