Siirry sisältöön
CIRCULA-valmennukset

Kiertotalouspalvelu CIRCULA+ yritysvalmennukset

Lähde menestyksekkäälle polulle kohti kiertotaloutta

Haluatko menestyä kiertotaloudessa? Ilmoittaudu Kiertotalouspalvelu CIRCULA+ valmennukseen, joka auttaa johtotiimiäsi tunnistamaan kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet, kehittämään kestävää arvoketjua ja oppimaan vastuullisuusraportointiin liittyvän datan hyödyntämistä. 

Valmennus on suunnattu kasvuhakuisille pk-yrityksille, jotka haluavat saavuttaa strategista kilpailuetua kehittämällä kestävää arvoketjua, kiertotaloutta ja siihen nojaavia liiketoimintamalleja. Kiertotalouden liiketoimintamallien avulla yritykset voivat luoda uutta arvoa asiakkaille ja sidosryhmilleen vahvistaen samalla omavaraisuutta ja minimoida ympäristökuormituksensa. 

Suomen ympäristöopisto Sykli Oy ja Excellence Finland Oy tarjoavat yhteistyössä täyden tuen menestyksekkääseen siirtymään kohti kiertotaloutta. Tämän ainutlaatuisen yhteistyön ansiosta olemme luoneet, testanneet ja hioneet valmennusta kollektiivisen asiantuntijuuden ja kokemuksen kautta auttaaksemme organisaatioita uudistamaan toimintatapojaan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.  


Kiinnostuitko? Katso webinaaritallenne!

Plussaa kasvumahdollisuudet kiertotaloudesta -webinaari 3.10. klo 9-10

Plussaa kasvumahdollisuudet kiertotaloudesta -webinaarissa avaamme oven liiketoiminnan uudistamiselle. Suomen ympäristöopisto SYKLI ja Excellence Finland Oy ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoamme sinulle täyden tuen menestykselliseen siirtymiseen kohti kiertotaloutta.

Webinaarissa saat muun muassa haltuusi vinkit kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksista ja kestävän tuotesuunnittelun asetuksista.

Katso webinaaritallenne tästä!


Valmennuksen hyödyt 

 • Vahvistat johtotiimisi kykyä luoda arvoa kestävästi, jolloin organisaatiosi vihreä siirtymä on hallittua ja mitattavaa 
 • Kehität johtamisen käytäntöjä, jotka edistävät vähähiilisyyttä. Saat käyttöösi työkalun, jolla mitata ja dokumentoida kiertotalouden muutosta yrityksessäsi. 
 • Tunnistat puutteita ja tarjolla olevia ratkaisuja, jotka tukevat organisaation kehitystä ja parantavat merkittävästi niiden kestävää suorituskykyä. 
 • Luot kehitysohjelman, jossa tavoitteet on pilkottu konkreettisiksi toimenpiteiksi 
 • Ennakoit tulevien lakien taloudellisia vaikutuksia liiketoimintaan. 

Valmennuksen vaiheet 

Kiertotalouslinssi toimii johtamisen työkaluna, jolla seurataan toimenpiteitä ja mittaustuloksia. Tavoitteena on selkeä ja hallittu siirtyminen kohti kestävää johtajuutta. 

 1. Arvioi yrityksesi nykytila ja aseta kasvutavoite. Asiantuntijamme hyödyntävät Kiertotalouslinssi-työkalua arvioidakseen yrityksesi strategista nykytilannetta.
 2. Aseta yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kasvutavoite, jonka pohjalta työstetään konkreettinen kehityspolku sen saavuttamiseksi. Tuloksena resurssiviisaat prosessit!
 3. Määrittele yrityksellesi suunta, toiminta ja tulokset vihreän siirtymän menestyksekkääseen johtamiseen. Asiantuntijamme tukevat kehittämistä tiedolla, työkaluilla ja prosessilla.
 4. Vahvista yrityksesi kyvykkyyksiä ja osaamista kattavan koulutustarjonnan avulla. Henkilöstölläsi on mahdollisuus osallistua maksuttomiin valittuihin koulutuksiin Syklin ja Excellence Finlandin tarjonnasta. Osallista henkilöstöäsi kestävän kasvun rakentamiseen. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan juuri teille sopivat koulutukset.
 5. Uudista johtamisen käytäntöjä, kehitä uutta liiketoimintaa ja seuraa tavoitteiden toteutumista 

Valmennuksen hinta

Kiertotalouspalvelu –CIRCULA + johtotiimivalmennuksen hinta on 2750 euroa (alv 0%)​ 

Valmennuksen sisältö pähkinänkuoressa:​ 

 • Kiertotalouslinssi + kehityspolku -työpaja​ 
 • Kolme johtotiimin valmennuskertaa​ 
 • Kiertotalouslinssiseuranta​ 

Kysy lisää

Nina-Maarit Partanen

yhteistyöjohtaja