Siirry sisältöön
CIRCULA-valmennukset

Kiertotalouspalvelu CIRCULA+ yritysvalmennukset

Lähde menestyksekkäälle polulle kohti kiertotaloutta

Haluatko menestyä kiertotaloudessa? Ilmoittaudu Kiertotalouspalvelu CIRCULA+ valmennukseen, joka auttaa sinua tunnistamaan kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet, kehittämään kestävää arvoketjua ja oppimaan vastuullisuusraportointiin liittyvän datan hyödyntämistä. 

Valmennukset on suunnattu kasvuhakuisille pk-yrityksille, jotka haluavat saavuttaa strategista kilpailuetua kehittämällä kestävää arvoketjua, kiertotaloutta ja siihen nojaavia liiketoimintamalleja. Kiertotalouden liiketoimintamallien avulla yritykset voivat luoda uutta arvoa asiakkaille ja sidosryhmilleen vahvistaen samalla omavaraisuutta ja minimoida ympäristökuormituksensa. 

Suomen ympäristöopisto Sykli Oy ja Excellence Finland Oy tarjoavat yhteistyössä täyden tuen menestyksekkääseen siirtymään kohti kiertotaloutta. Tämän ainutlaatuisen yhteistyön ansiosta olemme luoneet, testanneet ja hioneet valmennusta kollektiivisen asiantuntijuuden ja kokemuksen kautta auttaaksemme organisaatioita uudistamaan toimintatapojaan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.  

Kiertotalouspalvelu CIRCULA+ valmennuksista voit valita tarpeitasi vastaavasti joko tuotekehitysvalmennuksen tai vihreän siirtymän johtamisvalmennuksen. 

Kiinnostuitko? Tule kuulemaan lisää webinaariin!
Plussaa kasvumahdollisuudet kiertotaloudesta -webinaari 3.10. klo 9-10

Plussaa kasvumahdollisuudet kiertotaloudesta -webinaarissa avaamme oven liiketoiminnan uudistamiselle. Suomen ympäristöopisto SYKLI ja Excellence Finland Oy ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoamme sinulle täyden tuen menestykselliseen siirtymiseen kohti kiertotaloutta.

Webinaarissa saat muun muassa haltuusi vinkit kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksista ja kestävän tuotesuunnittelun asetuksista.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin tästä.

Tutustu kiertotalouspalvelu CIRCULA+ yritysvalmennuksiin

CIRCULA+ tuotekehitysvalmennusCIRCULA+ vihreän siirtymän johtaminen 
Kenelle?Suunnattu yrityksen johdolle, tuotekehitystiimille, kehityshankkeista vastaaville ja tuotantopäälliköille. Suunnattu yrityksen johdolle, johtoryhmille ja kehityshankkeiden projektipäälliköille.
Mitä?Valmennus ohjaa organisaation oppimista kestävän kasvun luomien mahdollisuuksien havaitsemiseen ja hyödyntämiseen. Sen pääteemoja ovat kiertotalousajattelu, tuotekehitys ja muotoiluajattelu. Valmennus laajentaa kiertotalouden ja resurssitehokkuuden osaamista organisaatiossa ja auttaa tunnistamaan kiertotalouden luomia liiketoimintamahdollisuuksia.Valmennus mahdollistaa ajan ja paikan oman osaamisen ja johtajuuden kehittämiseen. Valmennus vahvistaa kykyä luoda arvoa kestävästi, jolloin organisaationvihreä siirtymä on hallittua ja mitattavaa. Lisäksi valmennus kehittää johtamisen käytäntöjä, jotka edistävät vähähiilisyyttä.

Valmennukset tarjoavat pääsyn myös muihin kiertotalouden koulutuksiin!

Vapaa pääsy Syklin koulutuksiin valmennuksen aikana

CIRCULA+ valmennukset tarjoavat organisaation henkilöstölle maksuttoman pääsyn valittuihin Syklin koulutuksiin valmennuksen ajaksi (6 kk). Yrityskohtainen lisenssi sisältää 6 maksutonta osallistumiskertaa / 6kk. Asiantuntijamme auttavat teitä valitsemaan juuri tarpeisiinne sopivat koulutukset. Teemoja ovat mm. 

 • Kiertotalouden liiketoimintamallit  
 • Vastuullisuusraportointi 
 • Päästölaskenta /hiilijalanjälki
 • Energia- ja materiaalitehokkuus 
 • Elinkaariajattelu ja materiaalivirrat​ 
 • Ympäristökartoitukset 
 • Data ja digitalisaatio

Vapaa pääsy Excellence Finlandin Yellow Belt -koulutukseen

Excellence Finland tarjoaa valmennuksen aikana yrityksellesi pääsyn maksutta Yellow Belt -koulutukseen, josta saat perustiedot Lean Six Sigma -menetelmän peruskäsitteistä ja -työkaluista. Koulutuksesta saat valmiuden pienten arjen kehityshankkeiden läpiviemiseen. Lisäksi saat saat kansainvälisesti tunnustetun todistuksen, joka osoittaa, että olet saavuttanut Yellow Belt -tason osaamisen Lean Six Sigma -menetelmästä.​ 

Valmennuksen hinta

Kiertotalouspalvelu –CIRCULA + valmennuksien hinta on 2750 euroa (alv 0%)​ 

Sisältö pähkinänkuoressa:

 • Kiertotalouslinssi + kehityspolku -työpaja​ 
 • Kolme valmennuskertaa​ 
 • Kiertotalouslinssin seuranta​ 
 • Pääsy valittuihin Syklin koulutuksiin (6 henkilöä)​ 
 • Pääsy Lean Six sigma Yellow Belt -koulutukseen yhdelle henkilölle. 

Kysy lisää

Nina-Maarit Partanen

yhteistyöjohtaja