Hae sivuilta

Palvelut

Palvelut

Tukea organisaation kehittämiseen

Syklin palveluiden avulla kehität yrityksesi tai organisaatiosi ympäristövastuullisuutta ja suuntaat toimintanne kohti vähähiilistä kiertotaloutta.

Asiakkaat ja muut sidosryhmät odottavat yrityksiltä ja organisaatioilta vastuullisuutta. Ympäristöasioiden kehittäminen parantaa yrityksen kannattavuutta ja tuo organisaatiolle säästöä esimerkiksi energiankulutuksessa, materiaalihankinnoissa ja jätehuollossa. Se vähentää ympäristö-, turvallisuus- ja maineriskejä.

Ilmastonmuutoksen torjunta edellyttää oman toiminnan hiilijalanjäljen tuntemista ja hallittua siirtymää kohti hiilineutraaliutta. Kiertotalous tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia, joissa yrityksen riippuvuus raaka-aineiden saatavuudesta ja hinnasta pienenee.


Palveluita kunnille

Tarjoamme kunnille energiatehokkuuskartoituksia EEinssi-palveluna, koulutusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamiseen ja organisaation sisäiseen kehittämiseen sekä Ympäristöturvallisuuskortti™ -koulutusta.

Lue lisää

Asiantuntija- ja kehittämispalvelut

Teemme hiilijalanjälkilaskentaa ja tuemme työtänne vähähiilisyyden, laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmän sekä jätehuollon ja materiaalitehokkuuden kehittämisessä.

Lue lisää

Henkilöstön koulutus

Osaaminen yritysvastuun avaintekijä. Tarjoamme koulutusta organisaatioiden johdolle, asiantuntijoille ja henkilöstölle ympäri Suomea.

Lue lisää

Osaajia yrityksille

Työvoimakoulutuksista apua rekrytointiin!

Tarvitsetteko asiantuntijoita projektitehtäviin; kehittämään laatua tai resurssitehokkuutta, tai vahvistamaan kestävän kehityksen näkökulmaa? Tarvitsetteko ympäristöalan osaamista yrityksessänne?

Lue lisää

Kiertotalousverkosto palveluna

Onko tavoitteesi menestyä kiertotaloudessa? Suomen ympäristöopisto Sykli ja Laatukeskus tarjoavat yhteistyössä ainutlaatuista Kiertotalousverkosto palveluna -kumppanuutta.

Lue lisää


Yhteydenottolomake

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake jättääksesi meille palautetta.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.