Siirry sisältöön

Yritys- ja urapalveluiden uusi asiantuntija Virpi Vuolahti viihtyy luonnossa ja jalkapallokentillä säästä riippumatta

Kuva: Virpi Vuolahti

Virpi Vuolahti on aloittanut Syklissä asiantuntijana yritys- ja urapalvelut yksikössä sekä kiertotalouden kouluttajana. Virpi työskentelee F.E.C – työvoimakoulutusten parissa.

Olen erittäin ilahtunut ja kiitollinen uudesta asiantuntijan tehtävästä, jossa yhdistyy kaikki hankittu osaaminen optimaalisella tavalla. Koen myös Syklin arvot omakseni”, Virpi kertoo.

Virpillä on 20 vuoden kokemus jätehuollon viestintä- ja neuvontatehtävistä jätehuoltoyhtiö Kiertokapula Oy:llä. Yhteistyö Syklin ja Kiertokapulan välillä alkoi jo Syklin perustamisvuosista alkaen. Tällöin Syklin opiskelijat kävivät jätteidenkäsittelykäsittelyalueella jätehuollon perusteet -kurssin yhteydessä tutustumassa jätteiden käsittelyyn ja lajitteluun. Yhteistyö syveni ja Virpi teki myös jätehuollon työelämäarviointeja ympäristöhuollon ammattitutkinnossa usean vuoden ajan ja pätevöityi näyttötutkintomestariksi sekä myöhemmin ammatilliseksi opettajaksi.

Työn ohella opiskelu on kiinnostanut aina ja näin ammatilliset opettajaopinnot veivätkin sitten Virpin Hämeen ammattikorkeakouluun Työelämäpalveluihin, jossa hän toimi kolmen vuoden ajan Kiertotalousosaamista ammattikorkeakouluihin -hankkeessa sekä koulutussuunnittelijana tekniikan alan työvoimakoulutuksissa sekä sosiaali- ja terveysalan erikoistumiskoulutuksissa. Työn ohessa Virpi opiskeli Insinööri-YAMK-opinnot Teknologiaosaamisen johtamisen -koulutusohjelmassa. Opinnäytetyön aihe löytyi Syklin Kädenjälki-hankkeesta digioppimisen tarpeista ammatillisessa opetuksessa.

Viimeiset neljä vuotta Virpi työskenteli Metropolia Ammattikorkeakoulussa liiketoimintayksikön tekniikan osaamisalueiden suunnittelijana sekä sivutoimisena tuntiopettajana ICT- ja tuotantotalouden osaamisalueella Digital Career Boost- verkkokoulutuksissa JOTPA-hankkeessa. Lisäksi hän toimi HSY:n asiakkuusvastaavana. Työnsä ohella Virpi hankki opinto-ohjaajan pätevyyden ja kiinnostui erityisesti opiskelijoiden ohjaamisesta. Työharjoittelun myötä opinnot ohjasivat Virpin jälleen Syklin yritys- ja urapalveluihin.

Virpi viihtyy luonnossa ja jalkapallokentillä vaihtelevista säistä piittaamatta. Erityisesti patikointi ja luonnon vesissä uiminen virkistää mieltä ja kehoa sopivasti.


Tutustu sykliläisiin!

Viimeisimmät artikkelit