Siirry sisältöön

Aada Heilimo tuo uutta vahvistusta sykliläisten joukkoon!

Aada Heilimo aloitti toukokuussa Syklin aulapalveluhenkilönä hallinnon yksikössä. Hän hoitaa aula- ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä kuten opiskelijoiden vastaanottoa koulutuspäivinä. Lisäksi Aadan työnkuvaan kuuluu toimiston päivittäisiä askareita kahvikoneen täytöstä postin vastaanottoon.  
 
“Toivon pääseväni auttamaan sykliläisiä erilaisissa tehtävissä ja minulta voi kysyä apua periaatteessa mihin vain. Nautin haasteista ja toiminnan täytteisistä päivistä!” Aada kertoo. 
 
Aadalta löytyy monenlaista osaamista eri aihealueilta. Hän opiskelee mielellään uusia asioita ja hänellä onkin tapana uppoutua uusiin kiinnostuksiinsa syvästi. Aada on erityisen haka tietotekniikan ja teknologian parissa: 
 
Olen ollut koko elämäni tekemissä tietokoneiden kanssa ja olen tehnyt erityisesti graafista suunnittelua. Autan mielelläni erilaisissa tietoteknisissä asioissa”, hän kertoo. 
 
Teknologiataitojen lisäksi Aada on kätevä käsistään, sillä hän on koulutukseltaan kivi-metalliartesaani. Aiemmin hän on toiminut muun muassa talonmiehenä museossa, jossa hän työskenteli esimerkiksi asiakaspalvelutehtävien ja taidepaketoinnin parissa. 
 
Aada päätyi Syklille Työkanavan kautta. Työkanava on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, joka tarjoaa vastuullisia ja tuettuja työnvälitys- ja henkilöstöratkaisuja. Työkanavan tärkein tehtävä on auttaa osatyökykyisiä työnhakijoita työllistymään hakijan osaamista ja kykyjä vastaaviin tehtäviin. Aada kertoo olevansa tyytyväinen uuteen työtehtäväänsä: 
 
Sain Työkanavasta nopeasti ehdotuksen Syklin aulapalvelutehtävistä. Tutustuin organisaatioon, hyväksyin tarjouksen ja pääsin aloittamaan Syklissä. Aamuisin on mukava tulla töihin, välillä oikein odotankin sitä. Syklissä on erittäin mukavaa porukkaa.”  
 
Vapaa-ajallaan Aada nauttii käsitöistä kuten cosplay-asujen valmistamisesta ja nahkatöistä. Hän harrastaa myös 3D-animaatioita, ohjelmointia sekä graafista suunnittelua. Lisäksi Aada hallitsee teknisen piirtämisen ohjelmistot.  
 
Tervetuloa Sykliin, Aada!  

Viimeisimmät artikkelit