Siirry sisältöön

Sanna vahvistaa Syklin sydäntä eli hallinnon tiimiä!

Hallintomme sai tärkeää vahvistusta, kun tradenomi Sanna Sachse aloitti meillä kesällä hallinnon assistenttina. Sanna vahvistaa piskuista hallinnon tiimiämme ja toimii tärkeänä linkkinä opiskelijahallinnassa, laskutuksessa ja ostolaskujen käsittelyssä.

Hänen apunsa hankerahoituksen ja -raportoinnin kiemuroissa on myös oikein odotettua. Meillä täällä Syklissä pyörii toinen toistaan kiinnostavampia hankkeita muun muassa kiertotalouden, oppilaitosten toiminnan kehittämisen, ympäristökasvatuksen ja hiilineutraaliuden teemoissa. Sannalle nämä teemat ovat oikein mieluisia ja antavat innokkaalle uuden oppijalle virtaa työpäiviin.

Ennen Sykliin tuloa Sanna työskenteli 8 vuotta julkisella puolella, etuuskäsittelijänä. Hänen toimenkuvansa sisälsi mm. etuuskoulutusten pitämisiä, etuusväärinkäytösten tutkintaa, valitusten käsittelyä sekä erilaisia sopimuskirjauksia.

Sannan elämän ohjenuora kuuluu näin: ”Kun elämä on menoa ja vilskettä täynnä, on tärkeää osata tasapainottaa tilannetta ja vaalia tärkeintä pääomaa eli henkistä hyvinvointia.”

Sannalle tärkeää elämässä onkin perheen ja koiran kanssa touhuilu, puutarhanhoito ja erilaiset käsityöt. ”Kansanopiston kursseja on tosiaan käyty paljon”, nauraa Sanna. Pienet retket ja tutustuminen mielenkiintoisten paikkojen paikallishistoriaan ja tapoihin antavat nekin uutta virtaa.

Tämän jutun otsikkokuvassakin näkyvä Vuokatti on ollut viime vuosina Sannan lempilomakohde ja kuva on hänen ottamansa. Tervetuloa Sykliin Sanna!

Viimeisimmät artikkelit