Siirry sisältöön

Vastuullisuusosaaminen ja kiertotalous koulutusreformissa

Vastuullisuusosaaminen ja kiertotalous koulutusreformissa on opetushallituksen rahoittama opetushenkilöstön täydennyskoulutushanke ammatillisten oppilaitosten henkilökunnalle. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen ympäristöopisto Syklin ja Savon koulutuskuntayhtymä Sakkyn kanssa. Koulutus päättyy vuoden 2019 lopussa.

Koulutushankkeen keskeisiä tavoitteita ovat: opettajien vastuullisuus- ja kiertotalousosaamisen vahvistaminen, vastuullisuuden osaamistavoitteiden määrittely sekä kestävät ja vastuulliset käytännöt työpaikalla tapahtuvaan koulutukseen. Koulutus muodostuu viidestä koulutusosiosta ja se huipentuu syksyllä 2019 järjestettävään koulutuksen päätöstapahtumaan.

Koulutusta pilotoidaan Pohjois-Savossa Sakkyssa keväällä 2019 sekä toteutetaan kahdella muulla paikkakunnalla kevään ja syksyn 2019 aikana. Kiinnostuitteko koulutuksesta? Haluatteko kehittää oppilaitoksenne vastuullisuus- ja kiertotalousosaamista yhdessä johdon ja kestävän kehityksen tiimin kanssa? Lisätietoja koulutuksesta:

Heli-Maija Nevala

heli-maija.nevala@sykli.fi

puh: 050 330 0297