Siirry sisältöön

Kiertotalouden rekrytoiva koulutus Uudellamaalla – hae jo heinäkuussa!

Rekrytoiva koulutus syksyllä 2018 Uudellamaalla

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C (Further Educated with Companies) -koulutus alkaa Helsingissä syksyllä 2018. Koulutusohjelmamme on monipuolinen ja tehokas tapa löytää tie työelämään tai uuteen uraan. Suurin osa työvoimakoulutuksiimme osallistuneista henkilöistä on työllistynyt koulutuksen päätteeksi.

Koulutus on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille henkilöille, joilla on

* aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai

* vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla sekä

* riittävä osaaminen työjaksopaikan työtehtävästä suoriutumiseen

* soveltuva koulutustausta on esim. luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen, yhteiskuntatieteellinen tai tekninen

Opiskelupaikan saaminen edellyttää hakijalta sopivan yrityspaikan löytymistä yhteistyössä Suomen ympäristöopisto Syklin kanssa. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun työjaksopaikat löytyvät. Koulutus kestää 120 arkipäivää ja päättyy keväällä 2019. Se koostuu noin 20 koulutuspäivästä sekä noin 100 päivän työjaksosta. Aloitus tapahtuu porrastetusti siten, että työjaksopaikan löydyttyä, opiskelija voi aloittaa työjakson. Yhteiset koulutuspäivät käynnistyvät 1.11.2018.

Haku avataan mol.fi-sivustolla heinäkuun puolivälissä. Koulutus löytyy kohdasta ”Haussa oleva työvoimakoulutus” hakusanalla Sykli.

Lue lisää »

 

Viimeisimmät artikkelit