Siirry sisältöön

Video julkaistu: tutustu Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeliin

Kuinka hävikkiruokaa ja tyhjää teollisuushallia hyödyntämällä saadaan aikaiseksi luonnonvaroja säästävää liiketoimintaa? Kuka pitchaa yritysideansa parhaiten?

Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli on toiminnallinen lautapeli, jossa tutustutaan kiertotalouteen luovan tiimityön kautta. Circula sopii osaksi lukion, ammatillisen koulutuksen tai ammattikorkeakoulun opintoja, mutta myös vapaa-ajan toimintaan. Se on helppo liittää osaksi laajempaa oppimiskokonaisuutta, esimerkiksi yrittäjyyskasvatukseen, omalle ammattialalle tai lukion teemaopintoihin. Opettaja on Circulassa pelinjohtaja, joka ohjaa ryhmää ja tukee yritystiimien työskentelyä.

Peliä voidaan käyttää myös ympäristö- ja yritysneuvonnassa tai yrityksen sisäisessä koulutuksessa. Pelin avulla kiertotalouden liiketoimintamallit tulevat tutuksi, ja organisaatio tai yritys voi saada ideoita kiertotalouden tarjoamista mahdollisuuksista omalle toiminnalleen. Peli lisää vuorovaikutusta ja yhteistyötä sekä motivoi henkilöstöä ja asiakkaita ympäristövastuulliseen toimintaan.

Juuri julkaistu Circula-video antaa pikaperehdytyksen pelin käyttöön opettajille ja muille pelinjohtajaksi aikoville.

Linkki videoon »

Lisätietoa:
Heli-Maija Nevala
koulutuspäällikkö
050 330 0297
heli-maija.nevala@sykli.fi

Viimeisimmät artikkelit