Siirry sisältöön

Uusia sykliläisiä yritys- ja urapalveluihin

Yritys- ja urapalvelumme on kasvanut kahdella asiantuntijalla. Maaliskuussa Syklissä aloittanut Henri Annila (kuvassa yllä) ja Sykliin paluun tehnyt Tom Ylönen toimivat Syklin työelämäpalveluiden asiantuntijoina. Lue alta lisää, mitä he kertovat itsestään. Toivotamme molemmat lämpimästi tervetulleiksi!

Henri Annila

Parempi työelämä on tavoite, jonka eteen haluan tehdä töitä. Innostun erityisesti siitä, kun yksittäinen henkilö oivaltaa omat vahvuutensa ja mahdollisuutensa työelämässä ja löytää niiden avulla oman paikkansa. Haluan myös sanoittaa uusien osaajien arvon ja mahdollisuudet yrityksille. Minulle on tärkeää, että jokainen löytää paikkansa työelämässä. Olen innoissani mahdollisuudesta yhdistää ympäristöalojen osaajia alan työnantajien tarpeisiin!

Ennen Sykliin tuloa työskentelin kahdessa akavalaisessa ympäristöalojen korkeasti koulutettuja osaajia edustavassa ammattiliitossa monipuolisissa tehtävissä. Vuosien aikana ehdin touhuamaan esimerkiksi koulutusten, työpajojen, työelämätaitojen, urapalveluiden, myynnin, markkinoinnin, palveluiden kehittämisen sekä viestinnän parissa.

Koulutukseltani olen maantieteilijä (FM). Kandintutkinnon suoritin Helsingin yliopistossa ja erikoistuin luonnonmaantieteeseen. Maisteriksi valmistuin vuonna 2016 Oulun yliopistossa. Opinnoissani erikoistuin matkailumaantieteeseen. Opinnot ovat antaneet minulle hyvät valmiudet ymmärtää luonnon ja ympäristön ilmiöitä, kestävää matkailua ja yhteiskunnan rakenteita.

Vapaa-aikani kuluu lapsiperhearjen pyörteissä, ulkoilun ja retkeilyn parissa, partiossa sekä kuntapolitiikan syövereissä. Partioliikkeen perustajan sanoin ”haluan jättää tämän maailman vähän parempana kuin sen löysin”.

 

Tom Ylönen

Olen aiemminkin työskennellyt Syklissä ja palasin nyt takaisin kolmen vuoden muualla työskentelyn jälkeen. Tämä kertoo paljon siitä, kuinka paljon arvostan Sykliä työpaikkana.

Aiemmin olen työskennellyt tällaisten nimikkeiden alla kuin markkinointipäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja Syklissä olin rekrytointiasiantuntija. Kaikki aiemmat työt ovat tittelistä riippumatta liittyneet aikalailla puhtaasti ihmisten kanssa tekemiseen ja B2B-myymiseen.

Koulutukseltani olen ekonomi. Syklissä vastuualueeni on työvoimakoulutukset, erityisesti F.E.C – ohjelma ja jonkin verran myös koulutan, leania ja asiakaspalvelua pääasiassa.

Harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita on matkan varrella kertynyt iso läjä. Tällä hetkellä eniten aikaa kuluu bridgen pelaamiseen ja suomalaisen lasitaiteen keräilyyn.

Viimeisimmät artikkelit