Siirry sisältöön

Uusi sykliläinen kiertotalouden yksikköön

Joonas Raaska on aloittanut kiertotalouden yksikössämme projektipäällikkönä. Lue alta, mitä Joonas kertoo itsestään. Tervetuloa Joonas!

Ennen siirtymistä ympäristöpuolelle ehdin työskennellä useamman vuoden verkkopalveluiden kehittämisen asiantuntijana. Olin kuitenkin jo pitkään ollut kiinnostunut ympäristötieteistä, ja päätin jatkaa opintojani sekä vaihtaa urani suuntaa. Hakeuduin opiskelemaan yritysten ympäristöjohtamista ja valmistuin kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta. Minulla on myös liiketalouden tradenomin tutkinto.

Ennen Sykliin tuloa työskentelin kiertotaloushankkeiden projektipäällikkönä. Syklissä tulen keskittymään erityisesti hiilijalanjäljenlaskentaan ja päästövähennyspolkuihin. SEURAAVA SIIRTO -hankeen projektipäällikkönä pääsen mukaan kehittämään toimintamalleja, jotka tukevat pienten- ja keskisuurten yritysten vihreää siirtymää käytännön tasolla.

Vapaa-ajalla tärkein ja selvästi eniten aikaa vievä harrastukseni on kiipeily. Viihdyn ylipäätään erinomaisesti luonnossa, oli kyse sitten kävelyistä lähimetsissä, ulkokiipeilystä, pidemmistä vuoristovaelluksista tai sienestyksestä tutuilla seuduilla.

Viimeisimmät artikkelit