Siirry sisältöön

Tervetuloa Sykliin, Terhi Liettilä!

Vihreitä lehtiä lähikuvassa.

Terhi aloitti koulutuskoordinaattorina Syklin yritys- ja urapalveluissa 15.5.2019. Hänen työtehtäviinsä kuuluu erilaisia rekrytoiviin koulutuksiin liittyviä työtehtäviä opiskelijoiden tutoroinnista yritysyhteistyöhön.

Aiemmin Terhi Liettilä on toiminut mm. Country Managerina ruotsalaisessa Alpha Plus yrityksessä, kenttäpäällikkönä Life -ketjussa, myymäläpäällikkönä Ikeassa ja tuotepäällikkönä Circlum Farmasiassa. Aiemmissa tehtävissään Terhi on kouluttanut ja valmentanut esimerkiksi yrittäjiä myynnin ja erikoistavarakaupan tuotteiden osalta ja rakentanut Suomessa myymäläkonseptia 32 myymälään yhteistyössä ruotsalaisten ja norjalaisten kanssa. Terhillä on myös osaamista messuosastojen rakentamisesta, markkinoinnista, B-to-B myynnistä, liikepaikkaneuvotteluista ja fr-sopimuksista. Koulutukseltaan Terhi on kaupan- ja hallinnonalan tradenomi.

Terhin kotiväkeen kuuluvat ”avokki”, 13-vuotias tytär ja Tupsu -kani. Lisäksi hänellä on poika, joka asuu jo omillaan ja miniäkandidaattikin on kuvioissa. Terhakkaan Terhin harrastuksiin kuuluvat kuntosali, runojen kirjoittaminen, ruuanlaitto ja kävelyretket luonnossa.

Yhteystiedot:
Terhi Liettilä
terhi.liettila@sykli.fi
p. 046 922 7696

Viimeisimmät artikkelit