Siirry sisältöön

Tervetuloa Sykliin, Satu Jovero!

Luonto- ja ympäristökasvatuksen kouluttaja Satu Jovero aloitti työnsä Syklissä 1.5. 2019.

Olen koulutukseltani ympäristötieteilijä ja luokanopettaja. Viimeisimmän, pitkäksi venähtäneen työrupeaman viihdyin Luomuksessa (Luonnontieteellinen keskusmuseo), jossa vastasin oppaiden kouluttamisesta ja työnohjauksesta sekä näyttelyiden ja opastusten sisällönsuunnittelusta. Lisäksi olen tehnyt ympäristökasvatustöitä viidessä suomalaisessa luontokoulussa, sekä ympäristökoulutuskeskuksessa Yhdysvalloissa.

Olen utelias, oppimiseen intohimoisesti suhtautuva luonne. Vahvuutenani pidän laajaa luonnontieteellistä ymmärrystä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa ─ erityisesti monimuotoisuuteen ja ilmastokasvatukseen liittyvissä näkökohdissa.

Vuosien varrella minulle on kertynyt laajasti kokemusta erilaisten aikuisryhmien kouluttamisesta. Olen kouluttanut opettajia ja luontokerho-ohjaajia sekä ohjannut opiskelijoita. Viimeisimpiä aluevaltauksiani Luomuksessa olivat elinkeinoelämälle ja työyhteisöille suunnatut ilmastonmuutoskoulutukset.

Ympäristökasvatuksessa hienointa on sen luonne yhteiskuntaa muuttavana ja tulevaisuuteen suuntavana toimintana. Tarvitaan kunnianhimoa ja uskallusta muutokseen. Tätä työtä tehdään tässä ja nyt – mutta ennen kaikkea vahvasti yhdessä!

On mukava astua osaksi Syklin porukkaa!

Yhteystiedot:
satu.jovero@sykli.fi
p. 050 5639 370

Viimeisimmät artikkelit