Siirry sisältöön

Tervetuloa Sykliin Päivi Anttonen

Päivi Anttonen on aloittanut Syklin Yritys- ja urapalveluissa rekrytoivien koulutusten ja valmennusten parissa koulutuskoordinaattorina toimien mm. Helsingin kaupungin tulosperusteisen valmennuksen parissa. Päivi toimii myös työvoimakoulutusten parissa.

Hänellä  on taustallaan pitkä työkokemus koulutusten koordinoinnista. Hän on  työskennellyt täydennyskoulutuksen parissa projekti- ja ohjelmapäällikkönä Teknillisessä korkeakoulussa ja Aalto-yliopistossa. Päivi on sykliläisille entuudestaan tuttu osaaja, koska hän on toiminut Syklissä jo aiemmin F.E.C – työvoimakoulutuksissa koordinaattorina v. 2015-2016 – silloin vanhempain vapaan sijaisena. Pääosin vastuukoulutukset ovat olleet  eri tavoin ympäristöliiketoimintaan liittyviä ja lisäksi hänellä on kokemusta rakennusalan koulutuksesta. Hänellä on  myös vaikuttava ura Postissa ja Itellassa asiantuntija- ja kehittämistehtävissä.

Edellisessä työpaikassa vuosina 2017-2018 Päivi kehitti Taidekeskus Taarastia Nastolassa Päijät-Hämeessä parin vuoden Leader – projektissa, toimien asiakastyön toiminnanjohtajana.

Vapaa-ajallaan Päivi harrastaa intohimoisesti  Golfia ja akvarellimaalausta sekä nauttii  pienistä lapsenlapsistaan.

Yhteystiedot: paivi.anttonen@sykli.fi puhelin: 050 3543 272

Viimeisimmät artikkelit