Siirry sisältöön

Tervetuloa Sykliin Niina Rossi!

Tällä viikolla Syklissä on aloittanut uusi työntekijä Niina Rossi. Hän työskentelee pääosin projektiasiantuntijana kahdessa Opetushallituksen rahoittamassa täydennyskoulutushankkeessa; Pelissä yhteinen kaupunki! (http://www.kaupunkipeli.fi/) ja Ammattilaisen kädenjälki (http://www.kadenjalki.fi/). Lisäksi hän toimii kouluttajana Syklin eri ympäristökoulutuksissa.

Niina on työskennellyt aiemmin aikuiskouluttajana kouluttaen ympäristöhuollon ammattitutkinto-opiskelijoita sekä kestävää kehitystä ja jätehuoltoa eri koulutusaloille. Hänellä on myös kokemusta maahanmuuttajien kotoutuskouluttajana toimimisesta. Lisäksi Niina on tehnyt WWF:lle koululähettilään töitä sekä Suomen luontokeskus Haltiaan opastöitä. Ennen ympäristökouluttajauraa Niina työskenteli vuosia teollisuudessa ympäristöasiantuntijana.

Pohjakoulutukseltaan Niina on tradenomi (suuntautumisena yritysten ympäristöjohtaminen). Sen lisäksi hän on opiskellut ympäristötieteitä, ympäristöalan sekä johtamisen erikoisammattitutkinnot, aikuiskasvatuksen pedagogiset opinnot sekä näyttötutkintomestarin pätevyyden. Parhaillaan hän on aloittamassa YAMK opintoja (Kestävä kaupunkiympäristö). Vapaa-ajalla Niina tykkää liikkua luonnossa, joogata ja käydä kuntosalilla sekä  toimia aktiivisesti mukana lasten harrastustoiminnassa.

Sykliläiset toivottavat Niinan lämpimästi tervetulleeksi joukkoonsa!

Viimeisimmät artikkelit