Siirry sisältöön

Tee kiertotaloustesti Ylen sivuilla – SYKLI mukana kehittämistyössä

SYKLI on ollut kehittämässä Kiertotaloustestiä, jonka Yle julkaisi verkkosivuillaan keskiviikkona 28.11.2018. Testi on suunnattu etenkin nuorille ja nuorille aikuisille. Sen tavoitteena on tehdä tutuksi kiertotalouden mahdollistamia elämäntapavalintoja ja olla siten luomassa kestävää tulevaisuutta. ”Pahiksia” ei tässä testissä siten ole – jokaiselle löytyy sopivia toimintamalleja ja elämyksiä.

Kiertotaloustesti toteutettiin Syklin aloitteesta. SYKLI hankekumppaneineen on kehittänyt Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspelin Sitran rahoituksella kuluneen vuoden aikana. SYKLI oli keväällä yhteydessä Sitraan ja ehdotti testin tekemistä: testit kiinnostavat ihmisiä ja niiden kautta voidaan tarjota uusia ideoita ja tietoa. Sitra on vastannut testin laatimisesta yhteistyössä Syklin, Taloudellisen Tiedotustoimisto TAT ja Luonto-Liitto.

Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli on aikuisille ja nuorille soveltuva koulutusaineisto, jonka materiaalit voi ladata maksutta verkosta. Peliä on kehitelty vuoden ajan ja siitä julkaistaan uusi versio tammikuussa 2019.

Lisätietoa: 
Heli-Maija Nevala
koulutuspäällikkö
heli-maija.nevala@sykli.fi 
050 3300 297
www.linkedin.com/in/helimaijanevala/

Viimeisimmät artikkelit