Siirry sisältöön

Syklin toimipiste on muuttanut Helsingissä Malmilta Pasilaan!

Olemme Syklissä täynnä intoa, sillä olemme muuttaneet uusiin ja parempiin tiloihin Helsingissä! Malmin toimitiloista luovuimme 22.6.2023 ja 14.8.2023 alkaen pääsimme kukoistamaan uudessa kotipesässämme Pasilassa!

Osoite Pasilan toimipisteeseemme:

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Esterinportti 1, 3. krs.
00240 Helsinki

Olipa kyseessä uuden taidon opiskelu tai yhteistyön syventäminen, täällä meillä on kaikki edellytykset menestyä yhdessä.

Saapuminen uuteen toimipisteeseemme on helppoa

Jos saavut junalla, Pasilan rautatieasema on pysäkkisi. Kaikki lähiliikenteen ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät siellä. Esterinporttiin on vain 5 minuutin kävelymatka (noin 400 metriä) Pasilan rautatieasemalta. Myös bussilla saapuminen on helppoa, sillä Palkkatilanportin pysäkillä pysähtyy useita linjoja, kuten jokerilinjat 500 ja 510 sekä raitiolinja 2.

Pystymme tarjoamaan opiskelijoillemme myös turvallisen pyöräparkin, joten voit huoletta saapua polkupyörällä. Lisätietoa pyöräparkista saat Syklin henkilökunnalta.

Jos saavut autolla, rakennuksen edestä löytyy maksullista parkkitilaa (Vyöhyke 2, aikaraja 4 tuntia). Lisäksi lähellä ovat Palkkatilanportin (Palkkatilankatu 2) ja Maistraatintorin pysäköintihallit (2 €/alkava tunti, 17 €/vrk, maksu luottokortilla tai Moovy -sovelluksella). Kauppakeskus Triplan parkkihallissa voi pysäköidä maksutta ensimmäisen tunnin.

Saapuessasi Esterinportin ovelle, paina rohkeasti summeria ja matkaa hissillä kohti kolmatta kerrosta. Siellä sinua odottaa Syklin innostava ympäristö oppimiselle ja yhteistyölle.

Tervetuloa uuteen toimipisteeseemme Pasilassa!

Viimeisimmät artikkelit