Hae sivuilta

Kestävään osaamiseen

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Lue lisää

Koulutukset

Suorita ympäristöalan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto

Koulutukset

Koulutusalat

Tutustu koulutusaloihin

Lue lisää

Rekrytoivat
koulutukset

Lue lisää

Sykli mukana Seikkailukasvatuspäivillä Vierumäellä

[ tiistai 20.3.2018 ]

12. Valtakunnalliset Seikkailukasvatuspäivät pidettiin 15.-16.3.2018 Suomen urheiluopistolla Vierumäellä. Valtakunnalliset seikkailukasvatuspäivät kokosivat yhteen laajan verkoston seikkailukasvatusalan asiantuntijoita ja toimijoita. Vierumäelle kokoontui ennätysyleisö, yli 200 kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja koulutusalojen ammattilaista ja opiskelijaa. Seikkailukasvatuspäivien teemana oli seikkailukasvatus terapian muotona, koulumaailma ja yhteistyö, tulevaisuus ja digi sekä hyvät ja huonot uutiset. Päivien aikana oli tarjolla lukuisia luentoja sekä toiminnallisia työpajoja.

Yksi työpajoista oli Suomen ympäristöopisto Syklin ”Ulkoluokka- uuden opetussuunnitelman mahdollisuus”. Työpajassa opittiin itse tekemällä ja kokemalla, testaten menetelmiä käytännössä. Ulkoluokka innostaa opettajia yhä enenevässä määrin opettamaan ulkona eri oppiaineita. Työpajassa käsiteltiin toiminnallisesti liikunnan, äidinkielen, matematiikan, ympäristöopin ja biologian oppisisältöjä.

Tapahtuman järjestelyistä vastasi Paavo Heinonen Suomen urheiluopistolta. Valtakunnalliset seikkailukasvatuspäivät järjestää Seikkailukasvatusverkosto, jonka ohjausryhmässä Syklillä on edustajana Anna Kettunen. Seuraavat seikkailukasvatuspäivät pidetään vuonna 2019 Nuorisokeskus Pikku-Syötteellä, Pudasjärvellä.

Yhteyshenkilöt

Aulikki Laine

Aulikki Laine

ympäristökasvatuksen projektiasiantuntija

Yhteystiedot

050 352 6417