Siirry sisältöön

SYKLI mukana FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtumassa

FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma on paketti päivänpolttavia puheenvuoroja, toiminnallisia työpajoja sekä tietysti pitsausta. Tapahtuman tavoitteena on kiihdyttää kasvu- ja startup-yritysten kehitystä sekä ideoida ja edistää uutta kiertotalouden toimintaa. Visiona on olla valtakunnan johtava kiertotaloustapahtuma.

FRUSH kokoaa yhteen kiertotaloutta toteuttavia yrityksiä ja toimintamalleja ympäri Suomen. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrittäjille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille.

FRUSH on loistava mahdollisuus verkostoitua, löytää rahoitusta sekä kuulla kiertotalouden uusimmista tuulista suoraan alan asiantuntijoilta. Päätoteuttajana toimii Hämeen ammattikorkeakoulu Oy ja Forssan Yrityskehitys Oy. Ensimmäisen FRUSH-tapahtuman rahoituksessa olivat lisäksi mukana Hämeen liitto, Forssan kaupunki ja SEUTU-ohjelma.

FRUSH järjestettiin pilottina 2017 Forssan Kehräämöllä Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa. Tapahtuma järjestetään samalla paikalla uudelleen 19.-20.9.2018.

Tule tapaamaan meitä sykliläisiä ja muita FRUSH:iin!

 

 

Viimeisimmät artikkelit