Siirry sisältöön

Osallistu Kanta-Hämeen kiertotaloustiekartan työpajaan

designed by Tirachardz - Freepik.com

Sykli laatii parhaillaan Kanta-Hämeen maakunnan kiertotaloustiekarttaa, jonka avulla tunnistetaan uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia. Tiekartassa kuvataan aikajana sekä toimenpiteet ja tavoitteet, joiden saavuttaminen mahdollistaa Kanta-Hämeen alueen siirtymisen kohti vähähiilistä, jätteetöntä sekä luonnonvarojen kestävää käyttöä toteuttavaa kiertotaloutta.

Tärkeä osa tiekartan laadintaa on työpajat, joihin tarvitsemme kantahämäläisten kaupunkien, kuntien, yritysten, oppilaitosten ja muiden kiertotalouteen liittyvien tahojen osallistumista, jotta Kanta-Hämeen kiertotalouden tiekartan visiosta saadaan kaikkia palveleva kokonaisuus. Työpajojen tavoite on löytää muun muassa uusia liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia, esimerkiksi teollisia symbiooseja, jotka edistäisivät kiertotaloutta Kanta-Hämeessä.

Tiekartta on osa Luo Net GOES International -hanketta.

Ensimmäinen työpaja toteutetaan tiistaina 1.9.2020 Riihimäen Teatterihotellissa.

Vaikka organisaationne strategiassa ei tällä hetkellä huomioida kiertotaloutta, nyt on hyvä mahdollisuus lähteä mukaan oppimaan, verkostoitumaan ja ennen kaikkea vaikuttamaan Kanta-Hämeen tulevaisuuteen.

Tule mukaan tekemään Kanta-Hämeen kiertotalouden tulevaisuutta.
Osallistu työpajaan tästä
Työpajassa on huomioitu viranomaisen koronavirusohjeet.

Lisätietoa työpajasta ja tiekarttatyöstä:
Riku Mustonen
riku.mustonen@sykli.fi

Viimeisimmät artikkelit