Siirry sisältöön

Opetuksen järjestäminen keväällä 2020

Sykli jatkaa koulutuksen järjestämistä etäopetuksena touko- ja kesäkuun ajan eli kesälomien alkuun saakka. Syklin tiloja voi käyttää rajoitetusti tarpeen vaatiessa lähiopetukseen ja ohjaukseen. Järjestelyistä sovitaan vastuukouluttajan ja opiskelijan/opiskelijoiden välillä. Varaukset merkitään yhteiseen sähköiseen kalenteriin. Haluamme tällä järjestelyllä varmistaa niin opiskelijoiden kuin oman henkilökuntamme terveyden ja hyvinvoinnin.

Opetuksen jatkuminen syksyllä 2020

Syklillä on valmiudet palata lähiopetukseen elo-syyskuun aikana. Syklissä seurataan viranomaisohjeita, ja tarvittaessa voidaan pitäytyä kokonaan etäopetuksessa, jos epidemiatilanne sitä vaatii. Käytänteistä tiedotetaan viimeistään elokuun alussa.

Autamme mielellämme, mikäli sinulla herää kysymyksiä! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@sykli.fi (otsikoi viesti “Verkkokoulutus help desk”) tai puhelimitse 050 529 6428.

Muista

  • Mikäli sinulla on flunssaoireita, pysy kotona. Osallistu koulutukseen tai tapaamisiin tässä tapauksessa vain verkon kautta.
  • Mikäli epäilet altistumista koronavirukselle, ole välittömästi yhteydessä terveydenhuoltoon esimerkiksi puhelimitse tai netin kautta. Älä mene paikan päälle.
  • Seuraa viranomaisohjeistusta. Suomessa viranomaisohjeistuksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.
    Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta löytyy tietoa koulutukseen ja koronaan liittyvistä erityiskysymyksistä.

Helsinki 25.5.2020
Eeva Hämeenoja
rehtori
Suomen ympäristöopisto SYKLI

Viimeisimmät artikkelit