Siirry sisältöön

Onko tavoitteenasi työllistyä ja haluat olla hillitsemässä ilmastonmuutosta?

Ilmastonmuutoksen osaaja -koulutusohjelman infotilaisuus

Aika: tiistaina 25.6.2019 kello 13.30 – 14.30

Paikka: Suomen ympäristöopisto SYKLI, Malmin kauppatie 8 b ja 4. kerros, 00700 Helsinki

Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi tärkeimmistä globaaleista työtehtävistä juuri nyt. Rekrytoivan koulutuksemme kautta pääset näyttämään potentiaalisi sinua kiinnostavassa yrityksessä tai organisaatiossa ja samalla saat ajankohtaisen osaamisen ilmastonmuutoksesta ja materiaalitehokkuudesta. Koulutus toteutetaan nyt toista kertaa.

Tästä koulutuksesta saat valmiudet ympäristöalan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen, joka koostuu neljästä tutkinnon osasta. Keskeisin tutkinnon osista on resurssitehokkuuden asiantuntijana toimiminen, jota varten työjaksolla toteutetaan materiaalitehokkuuden kehittämisprojekti. Tavoitteena on työllistyä koulutuksen päätteeksi ilmastonmuutoksen hillitsemiseen liittyviin asiantuntijatehtäviin.

 Tule kuulemaan ja kysymään lisää tästä mahdollisuudesta infotilaisuuteen tai laita hakemus saman tien: http://bit.ly/ilmastonmuutoksenosaajaksi

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallinen ammatillinen erityisoppilaitos, kouluttaja ja kehittäjä. Ympäristökoulutus Syklissä on monipuolista. Ydinosaamistamme on soveltaa uusinta tietoa käytännössä ja tuoda tämä asiakkaidemme hyödyksi. Siksi meidät tunnetaankin työelämän kestävän kehityksen edelläkävijänä. 

TERVETULOA!

Kysy lisää soittoaikoina ti klo 10-12 tai to klo 12-14

Terhi Liettilä 
terhi.liettila@sykli.fi / 046 922 7696

 

Ilmoitus TE-toimiston sivuilla »  

Viimeisimmät artikkelit