Siirry sisältöön

Ohjeet Syklin opiskelijoille koronaviruksen varotoimenpiteistä

Kansallisen poikkeustilan vuoksi ja Suomen valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti olemme Syklissä siirtyneet opetuksen järjestämiseen vain etäopiskeluna joko itsenäisesti tai verkkokoulutuksena. Järjestely on voimassa vähintään 13.5.2020 saakka. Haluamme tällä järjestelyllä varmistaa niin opiskelijoiden kuin oman henkilökuntamme terveyden ja hyvinvoinnin.

Verkkokoulutuksessa kuulet kouluttajan, näet materiaalit ja olet osa ryhmää ja voit osallistua keskusteluun ja ryhmätöihin vaikket luokassa olekaan.

Varmistaaksemme onnistuneen etäopiskelukokemuksen, otamme yhteyttä kaikkiin koulutuksen osallistujiin ja neuvomme tarvittaessa etäyhteydellä osallistumisessa. Osallistumiseen tarvitset vain internetyhteyden ja tietokoneen tai älypuhelimen.

Autamme mielellämme, mikäli sinulla herää kysymyksiä! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@sykli.fi (otsikoi viesti “Verkkokoulutus help desk”) tai puhelimitse 050 529 6428

Muista myös
Mikäli epäilet altistumista koronavirukselle, ole välittömästi yhteydessä terveydenhuoltoon esimerkiksi puhelimitse tai netin kautta. Älä mene paikan päälle.

Seuraa viranomaisohjeistusta. Suomessa viranomaisohjeistuksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Ulkoministeriö vastaa matkustusohjeista ja maakohtaisista matkustustiedotteista.

Helsinki 17.3.2020

Anna Kettunen
Oppilaitosjohtaja

Päivitetty 1.4.2020 etäopiskelun kesto hallituksen uuden ohjeistuksen mukaiseksi. 

Viimeisimmät artikkelit