Siirry sisältöön

Muutos tapahtuu nyt! Ammatillisten opettajien opintokäynnit kiertotalous- ja cleantech -yrityksiin

Opintokäynnit tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden vierailla huipputeknologian yrityksissä. Kuulet alansa johtavien yritysten näkemykset tulevaisuuden osaamistarpeista ja luot kontakteja oppilaitoksesi työelämäyhteistyöhön. Näissä yrityksissä kiertotalous, cleantech ja yritysvastuu ovat strateginen valinta ja tämän päivän todellisuutta.
Opintokäynnit on suunnattu etenkin teknisten alojen ammatillisille opettajille ja opinto-ohjaajille. Ne järjestetään yhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n ja Sitran kanssa.
Osallistuessasi koulutukseen valitset vähintään kolme opintokäyntiä.

Ilmoittaudu pian − ensimmäinen opintokäynti on jo 7.3.!

Katso esite

Ammattilaisen kädenjälki -koulutushankkeessa paneudutaan kiertotalouteen ja ympäristöosaamiseen, yritysvastuuseen ja yrittäjyyskasvatukseen. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa.

Ammattilaisen kädenjälki -koulutukset valottavat ammatillista ympäristöosaamista nyt ja tulevaisuudessa. Ne vaihtelevat laajuudeltaan yksipäiväisistä työpajoista laajempiin verkkokoulutuksiin. Jokainen koulutus tarjoaa käytännön työssä sovellettavaa osaamista ja toimintamalleja esimerkiksi verkko-opetukseen, opintokäynteihin tai yrittäjyyskasvatukseen. 

Koulutukset soveltuvat kaikille ammatillisen koulutuksen parissa toimiville. Valitse itsellesi sopiva koulutus ja tule päivittämään osaamisesi! www.kadenjalki.fi

Viimeisimmät artikkelit