Siirry sisältöön

Loikkaa ulkoluokkaan -hankkeen uusi projektipäällikkö Virpi Jussila esittäytyy

Olen FM Virpi Jussila biologian koulutusohjelmasta Helsingin yliopistosta. Valmistuin vuonna 2015 myös ympäristökasvattajaksi täältä Syklistä. Asun Kirkkonummella perheeni kanssa ja minulla on kaksi ala-asteikäistä tyttöä. Meillä asuu myös laiskaa kissanelämää viettävä kodittomana loukutettu Kalle-kissa. Olemme koko perhe ulkoilmaihmisiä ja liikumme mielellämme yhdessä. Kesällä meidät löytää melomasta tai telttaretkeltä ja talvella melko varmasti lähimäestä laskettelemasta. Olemme mieheni kanssa innokkaita telemarkin harrastajia.  

Olen ollut onnekas, että olen saanut yhdistää myös työhöni ympäristökasvattajana vahvasti ulkoilmaelämän. Osa työnkuvaani on ollut mm. kouluttaa koululuokkia oppilaineen ja opettajineen käyttämään koulun pihaa sekä lähimetsiä opetustyössä. Kentällä vastaanotto on ollut todella innokasta!  

Kasvatustyö on yksi tärkeimmistä avaimista kestävän elämäntavan hallintaan! Ulkona sen vaikutus vain vahvistuu luontosuhteen, luovuuden, osallisuuden ja terveellisen elämäntavan tukemisen kautta.  – Virpi Jussila –

OPETTAJA – LOIKKAA ULKOLUOKKAAN!

Virpi Jussila on aloittanut työt Syklissä 15. marraskuuta Loikkaa ulkoluokkaan -hankkeen projektipäällikkönä. Loikkaa ulkoluokkaan -luonto oppimisympäristönä on koulutussarja, johon kuuluu viisi eri aiheista koulutusta. Vuoden 2019 aikana järjestettävässä 25 koulutuksessa eri puolilla Suomea opitaan ulkona liikkuen leikin varjolla ja kokeillaan toiminnallisesti harjoituksia ja tutkimusmenetelmiä. Koulutuksen on suunnattu varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opettajille.

Lue lisää & katso koulutusten paikkakunnat: https://sykli.fi/koulutusalat/ymparistokasvatus/

Viimeisimmät artikkelit