Siirry sisältöön

Kiinnostaako kiertotalous ja tavoitteenasi on työllistyä?

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C -koulutusohjelman infotilaisuus

Aika: tiistaina 25.6.2019 kello 10 – 11

Paikka: Hämeen TE-toimisto, Kirkkokatu 12, Lahti

Rekrytoivan Kiertotalouden asiantuntija F.E.C -koulutusohjelmamme kautta pääset näyttämään potentiaalisi sinua kiinnostavassa yrityksessä ja samalla saat ajankohtaisen osaamisen kiertotaloudesta.

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C -koulutus on suunnattu Hämeen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille työnhakijoille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla ja kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Sykli on toteuttanut F.E.C -koulutuksia jo vuodesta 2009. Valtakunnallisesti keskimäärin 75 % koulutusohjelmaan osallistuneista työllistyy sen aikana tai sen päätteeksi kolmen kuukauden kuluessa. Sykli toteutti koulutusohjelman kiertotalousteemalla ensimmäistä kertaa keväällä 2019 ja siihen osallistui jopa 27 yritys-opiskelijaparia. Opiskelijat olivat mukana kehittämässä mm. rakentamisen, tekstiilien, ravinnekiertojen, jätehuollon, kemikaalien, ruoan ja arjen kiertotaloutta esimerkiksi viestinnän, tutkimuksen, tuotekehittelyn ja konsultoinnin keinoin.

Tule kuulemaan ja kysymään lisää tästä mahdollisuudesta infotilaisuuteen tai laita hakemus saman tien: www.bit.ly/kiertotaloudenasiantuntijaksi

TERVETULOA!

Kysy lisää soittoaikoina ti klo 10-12 tai to klo 12-14

Terhi Liettilä
terhi.liettila@sykli.fi / 046 922 7696

 

Viimeisimmät artikkelit