Hae sivuilta

Kestävään osaamiseen

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Lue lisää

Koulutukset

Suorita ympäristöalan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto

Koulutukset

Koulutusalat

Tutustu koulutusaloihin

Lue lisää

Rekrytoivat
koulutukset

Lue lisää

Circula kiertotalous- ja yrittäjyyspeli

Pelaa, opi, innostu kiertotaloudesta!

Lue lisää

Kiertotaloudesta pelillisesti

[ tiistai 4.9.2018 ]

 

Kiertotalous luo uusia, innostavia mahdollisuuksia kestävään tulevaisuuteen. SYKLI yhteistyökumppaneineen julkaisee tänään Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspelin.

Circula tekee tutuksi kiertotalouden eri liiketoimintamahdollisuuksia ja suomalaisyrityksiä. Peli on kehitetty etenkin ammatillisille oppilaitoksille, mutta se on helposti sovellettavissa peruskoulun yseille, lukioille ja ammattikorkeakouluille sekä aikuisille oppijoille. Se on yhdistelmä lautapeliä ja fasilitoitua työpajaa. Myös ennakkotehtävät sekä oppimisen jatkumo pelille on mietitty: pelistä voidaan jatkaa esimeriksi Nuori Yrittäjyys ry:n yrittäjyyskasvatuksen ohjelmiin.

Circulaa on pilotoitu ja kehitetty monessa vaiheessa erilaisten opiskelijaryhmien kanssa. Aineiston on tuottanut SYKLI yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry, Savon koulutuskuntayhtymä Sakky ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kanssa Sitran rahoittamassa hankkeessa.

Maksuton, tulostusvalmis peliaineisto on saatavilla osoitteessa circula.fi. Syksyllä julkaistaan vielä Omnian ja Sakkyn esimerkit Circula-yritysyhteistyöstä sekä digitaalinen työkalu, jolla opiskelijat voivat testata osaamistaan ja omia yritysideoitaan.


Tutustu Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeliin!

 

Lisätietoa:
Heli-Maija Nevala
koulutuspäällikkö
050 330 0297
heli-maija.nevala@sykli.fi