Siirry sisältöön

Äkkilähdöllä mukaan Ulos-Ut-Out -tapahtumaan!

Vielä ehdit äkkilähdöllä mukaan nauttimaan kesästä Suomen suurimpaan ulkona oppimisen tapahtumaan! Kolmipäiväinen Ulos-Ut-Out järjestetään 15.-17.6.2021 ainutlaatuisena virtuaalitapahtumana, johon voit osallistua helposti mistä tahansa. Löydä oma ohjelmapolkusi ja osallistu omalla tavallasi: kuoki kasvimaata ja kuuntele samalla kiinnostavia luentoja, loikoile laiturilla lauluntekokurssilla tai pakkaa mukaan retkieväät ja saapastele työpajaan lähimetsääsi. Varaudu kohtaamisiin ja törmäämisiin etäisyyksistä huolimatta!

ULOS–UT–OUT on kohtaamispaikka, jossa opettajat, kasvattajat, tutkijat ja päättäjät etsivät yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen. Tarjolla on ennennäkemätön kattaus monipuolisia työkaluja ulko-opetukseen, ilmastokriisin käsittelyyn ja kestävän elämäntavan opettamiseen. Toiminnallinen, vuorovaikutteinen ja elämyksellinen ohjelma toteutetaan nyt ainutlaatuisen yhteistyön voimin upouudella tapahtuma-alustalla verkossa. Mukana on 8 pääjärjestäjää, kymmeniä tahoja tuottamassa ohjelmaa sekä jo yli 350 osallistujaa. Ohjelmaa on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Luvassa on muun muassa:

  • Jukka Takalon järjestämä kurssi lauluntekoon sekä ainutlaatuinen kajakkikonsertti.
  • Tietokirjailija Kerttu Kotakorven vuoteen 2 100 katsova esitys, jossa hän kertoo miltä Suomen lajisto, maisemat ja elinympäristöt näyttävät, kun nykyiset lapset ja heidän lapsensa ovat aikuisia.
  • Arvostetun kanadalaisen professori Sean Blenkinsopin puheenvuoro ulkona oppimisen pedagogiikasta.
  • Tutkija Essi Aarnio-Linnanvuoren, apulaisprofessori Ilkka Raatisen ja tutkija Sakari Tolppasen puheenvuoro, joka vastaa polttaviin kysymyksiin: Miten ilmastonmuutosta voidaan käsitellä kasvatuksessa rakentavasti? Miten lasten ja nuorten ilmastotoimijuutta tuetaan?
  • Tiedetoimittaja ja dokumentaristi Nina Pulkkiksen puheenvuoro mikrobeista ja bioteknologiasta ilmastokriisin ratkaisussa.
  • Tutkija Panu Pihkalan ja toimittaja Minna Pyykön esitys ympäristökasvatuksesta, -tunteista ja toivosta ympäristökriisin keskellä.

…sekä paljon muuta elämyksellistä ohjelmaa, inspiroivia työpajoja ja antoisia keskusteluja!

Osallistumismaksu 50€ / 3 päivän ohjelma

Siirry tapahtuman sivuille ja ilmoittaudu: www.ulos2021.fi

Viimeisimmät artikkelit