Siirry sisältöön

Yhteiskuntaa uudistava ammattioppilaitos

Yhteiskuntaa uudistava ammattioppilaitos on Opetushallituksen rahoittama opetushenkilöstön täydennyskoulutushanke ammatillisten oppilaitosten johto-, suunnittelu- ja kehittämishenkilöstölle. Koulutus toteutetaan yhteistyössä OKKA-säätiön ja Metodix Oy:n kanssa. Koulutukset toteutetaan aikavälillä syksy 2019 – syksy 2020.

Koulutushankkeen keskeisenä tavoitteena on vahvistaa ammatillisten oppilaitosten johto-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä toimivan henkilöstön kestävän tulevaisuuden osaamista, sekä arviointi- ja kehittämisosaamista. Koulutus järjestetään kolmena samansisältöisenä toteutuksena valtakunnallisesti kattavasti, ja yhden toteutuksen kesto on noin kolme kuukautta. Vuoden 2020 loppupuolella järjestetään kaikille osallistujille yhteinen loppuseminaari.

Koulutuksen ensimmäinen toteutus alkaa syksyllä 2019. Jos oppilaitoksesi on kiinnostunut osallistumaan ja saamaan konkreettista tukea reformin uusien toimintamallien toteutukseen, oppimaan kuinka ammattioppilaitos voi vastata kestävyyshaasteeseen, kuulemaan mitä ovat uudet kestävän kehityksen indikaattorit ja kuinka niitä hyödynnetään kehittämistyökaluna tai kuinka viedä yhteiskunnan uudistamisen haasteet oppilaitoksen toimintaan ja opetukseen, olethan yhteydessä!

Lisätietoja koulutuksesta:

Pauli Vennervirta
Kouluttaja

Kestävä kehitys ja johtaminen
050 387 3938
pauli.vennervirta@sykli.fi