Siirry sisältöön

Yhteiskuntaa uudistava ammattioppilaitos

Varpuja metsässä.

Yhteiskuntaa uudistava ammattioppilaitos oli Opetushallituksen rahoittama opetushenkilöstön täydennyskoulutushanke ammatillisten oppilaitosten johto-, suunnittelu- ja kehittämishenkilöstölle. Koulutus toteutettiin yhteistyössä OKKA-säätiön ja Metodix Oy:n kanssa. Koulutukset toteutettiin aikavälillä syksy 2019 – syksy 2020.

Koulutushankkeen keskeisenä tavoitteena oli vahvistaa ammatillisten oppilaitosten johto-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä toimivan henkilöstön kestävän tulevaisuuden osaamista, sekä arviointi- ja kehittämisosaamista. Koulutus järjestettiin kolmena samansisältöisenä toteutuksena valtakunnallisesti kattavasti, ja yhden toteutuksen kesto oli noin kolme kuukautta. Vuoden 2020 loppupuolella järjestettiin kaikille osallistujille yhteinen loppuseminaari.

Koulutuksen ensimmäinen toteutus alkoi syksyllä 2019. Jos oppilaitoksesi on kiinnostunut osallistumaan ja saamaan konkreettista tukea reformin uusien toimintamallien toteutukseen, oppimaan kuinka ammattioppilaitos voi vastata kestävyyshaasteeseen, kuulemaan mitä ovat uudet kestävän kehityksen indikaattorit ja kuinka niitä hyödynnetään kehittämistyökaluna tai kuinka viedä yhteiskunnan uudistamisen haasteet oppilaitoksen toimintaan ja opetukseen, olethan yhteydessä!

Lisätietoja koulutuksesta:

Pauli Vennervirta
Kouluttaja

Kestävä kehitys ja johtaminen
050 387 3938
pauli.vennervirta@sykli.fi