Siirry sisältöön

Tule meille projektipäälliköksi digitaalisen oppimispalvelun kehittämiseen

SYKLI on työelämän kestävään kehitykseen ja kiertotalousosaamiseen erikoistunut kouluttaja ja kehittäjä, joka tarjoaa palveluita eri toimialojen ammattilaisille ja organisaatioille koko Suomessa. SYKLI edistää vastuullisia arvoja ja kestävää tulevaisuutta käytännössä, kehittämällä työelämää ja ammattilaisten osaamista. Syklissä työskentelee noin 30 asiantuntijaa Riihimäen ja Helsingin Malmin toimipisteissä.

Tule kehittämään kanssamme digitaalista oppimisen palvelua yrityksille, ammattilaisille ja ammatilliseen koulutukseen. Projektipäällikkö vastaa monikanavaisen palvelun kehittämisestä, tuotteistuksesta ja markkinoinnista yhdessä projektitiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Henkilö osallistuu myös Syklin liiketoiminnan kehittämiseen.

Odotamme hakijalta kokemusta

  • sähköisten palveluiden kehittämisestä ja hankinnasta
  • palvelujen tuotteistamisesta ja markkinoinnista
  • digitaalisen viestinnän strategisesta suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta

Arvostamme

  • sisällöntuotannon osaamista ja sujuvaa kirjoittamista
  • kiinnostusta vastuullisuuteen ja osaamisen kehittämiseen
  • taitoa johtaa kehittämishanketta ja toimia verkostossa
  • hankehallinnon osaamista

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työn, ammattitaitoisen ja innostuneen tiimin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa maailmaan. Työpiste sijaitsee Helsingin Malmilla. Työsi on osa Digioppimisella ammatilliseen kiertotalousosaamiseen -hanketta (ESR) ja jatkuu aluksi määräaikaisena 31.3.2020 saakka. Tavoitteenamme on kehittää pitkäikäinen, kehittyvä ja kasvava palvelu, joten työsuhteen jatkuminen hankkeen jälkeen on mahdollista.

Mikäli haluat lisätietoja, voit jättää sähköpostitse soittopyynnön Eeva Hämeenojalle tai Heli-Maija Nevalalle tai soittaa Nevalalle 15.5. kello 12.30−15.30 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si sähköpostitse Heli-Maija Nevalalle viimeistään 22.5.2018.

Viimeisimmät artikkelit