Hae sivuilta

Konsultointi- ja kehittämispalvelut

Autamme yritystänne tai organisaatiotanne toimintanne kehittämisessä. Tarjoamme palveluitamme kaikkialla Suomessa. Ota yhteyttä vastuuhenkilöön tai lähetä meille yhteydenottopyyntö tämän sivun alaosasta.

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen

Onko teillä tarvetta kehittää organisaationne laatu-, ympäristö- tai turvallisuustyötä järjestelmällisemmäksi? Tuemme asiakkaitamme toimintajärjestelmän rakentamisessa, kehittämisessä, viestinnässä ja jalkauttamisessa tarjoamalla koulutusta ja konsultointia.

Organisaationne tarpeisiin räätälöity kokonaisuus voi koostua esim. esimiehille ja henkilöstölle suunnatuista työpajoista, joissa kartoitetaan kehittämistarpeet, ideoidaan toteutusta ja aktivoidaan käytännön kehittämistoimiin.

Organisaationne asiantuntijat ja esimiehet voivat hankkia osaamista myös Ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavasta koulutusohjelmasta. Käytännönläheisen, reilun vuoden kestävän koulutusohjelman aikana osallistujat toteuttavat omassa organisaatiossaan laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmän tai -ohjelman kehitystyön.

Lue lisää: Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutukset » 
Yhteyshenkilö: Minna Myllykoski, minna.myllykoski@sykli.fi, p. 040 740 6028

Jätehuolto ja materiaalitehokkuus

Jätehuollon ja jätteen hyödyntämisen merkitys osana materiaalitehokasta yhteiskuntaa kasvaa. Eri aloilla toimivat yritykset ja yhteisöt tarvitsevat osaamista jätehuoltonsa järjestämiseen ja toimintansa materiaalitehokkuuden parantamiseen. Tarjoammekin koulutuksia ja asiantuntijapalveluita myös tähän tarpeeseen.

Suurimmat säästöt yrityksenne jätehuollossa voidaan toteuttaa materiaalitehokkuutta parantamalla. Tällöin säästetään raaka-aineita, työaikaa sekä jätehuollon kustannuksia ja ympäristöä. Materiaalitehokkuuskartoituksen avulla tuomme esiin säästöehdotuksia ja uusia ideoita tuotantoprosessien ja toiminnan materiaalitehokkuuden parantamiseksi.

Yhteyshenkilö: Taru Uotila, taru.uotila@sykli.fi, p. 050 370 1414

Kestävän liiketoiminnan kartoitus

Pitkäjänteinen yritystoiminta on kestävää niin liiketaloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti kuin kulttuurisestikin. Tarjoamme yrityksille ja muille organisaatioille KELI-kartoituksia kestävän toiminnan kehittämisen pohjaksi. KELI-kartoitus auttaa yrittäjää varmistamaan, että liiketoiminta on hyvällä ja jatkuvalla pohjalla. Kartoitus sopii yrityksen vastuullisuustyön eri vaiheisiin: kestävän kehityksen työn käynnistämiseen tai tarkentamaan ja selkiyttämään jo aloitettua työtä. KELI-kartoituksen avulla voidaan tunnistaa tärkeimmät kehityskohteet, olivatpa ne talouden, henkilöstön, ympäristöasioiden tai asiakas- ja muiden sidosryhmäsuhteiden alueella.

Kartoituksen laajuudesta ja sisällöstä sovitaan tilaajan kanssa. Kartoitus kestää yrityksen koosta ja kartoituksen laajuudesta riippuen muutamasta tunnista pariin päivään. Kartoituksen kustannukset riippuvat toteutustavasta ja niistä sovitaan aina etukäteen.

Yhteyshenkilö: Jane Saarnia, jane.saarnia@sykli.fi, p. 0400 678 705

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.