Hae sivuilta

Tilaa koulutus

Tilaa koulutus!

Henkilöstön osaaminen ja sitoutuminen on avaintekijä, kun organisaation ympäristövastuun tavoitteet viedään käytäntöön. Osaavat ja sitoutuneet työntekijät tekevät aloitteita, havainnoivat riskejä, viestivät asiakkaille ja tunnistavat asiakkaiden tarpeita ja niihin liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia.

Tarjoamme koulutuksia ympäri Suomea. Tutustu ajankohtaiseen tarjontaamme koulutuskalenterissamme tai tilaa henkilöstöllesi koulutus, jonka räätälöimme organisaationne tarpeiden mukaan. Myös tutkintokoulutusta voidaan järjestää tilauksesta. Ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön tai lähetä meille yhteydenottopyyntö tämän sivun alaosasta.

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen

Sykli tarjoaa koulutusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamiseen ja organisaation sisäiseen kehittämiseen. Koulutus voidaan toteuttaa johdolle ja esimiehille, näistä toiminnoista vastaaville asiantuntijoille tai koko henkilöstölle. Lue lisää Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutussivulta.

Yhteyshenkilö: Minna Myllykoski, minna.myllykoski@sykli.fi, p. 040 740 6028

Lupa- ja korttikoulutukset

Turvallisuuskortit ja osaamistodistukset

Tarjoamme ammattipätevyysdirektiivin (CAP) mukaisia turvallisuuskortti- ja osaamistodistuskoulutuksia: Työturvallisuuskortti, Tieturvakortti 1 ja 2, Ensiapukortti, Tulityökortti ja Vesityökortti (vesihygieniapassi).

Ennakoivan ja taloudellisen ajon koulutus on pakollinen osa kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia (CAP). Ennakoiva ammattilainen – kuinka ajan ennakoivasti ja taloudellisesti -koulutuspäivän tavoitteena on, että kuljettajat ymmärtävät turvallisuussääntöihin ja taloudelliseen ajamiseen perustuvan järkevän ajokäyttäytymisen merkityksen.

Kenelle: ammattikuljettajat
Koulutuksen kesto: yksi päivä
Yhteyshenkilö: Markku Mikkola, markku.mikkola@sykli.fi, p. 046 600 3392

Ympäristöturvallisuuskortti™

Ympäristöturvallisuuskortti™ on valtakunnallisesti käytetty tapa perehdyttää henkilöstö ympäristövastuulliseen toimintaan. Se on tärkeä etenkin yrityksille, joissa käsitellään kemikaaleja tai jätteitä. Yksipäiväisen koulutuksen aiheet valitaan yrityksen tarpeiden mukaan. Niitä voivat olla esimerkiksi keskeinen lainsäädäntö, ympäristöturvallisuuteen vaikuttavat tekijät ja niiden havainnointi, jätteiden lajittelu ja kemikaalien turvallinen käsittely. Koulutuksessa käydään läpi myös ympäristöturvallisuuden merkitys yrityksen julkisuuskuvalle ja markkinoinnille, sekä miten ympäristöonnettomuudet ovat vaikuttaneet yritysten toimintaedellytyksiin. Kuljetusyrityksissä toteutettaessa noudatetaan Trafin vaatimuksia, mikäli osallistujille halutaan koulutuksesta CAP-merkintä. Haluttaessa voidaan harjoitella pienten öljyvahinkojen torjuntaa.

Kortin konseptin omistaa Kiva Inspecta. SYKLI on Kiva Inspectan valtuuttama kouluttaja.

Tulosta Ympäristöturvallisuuskortti yritykselle -esite (pdf)

Kenelle: Yritysten henkilöstö, jäte- ja vesilaitosten henkilöstölle
Koulutuksen kesto: yksi päivä
Yhteyshenkilö: Pauli Vennervirta, pauli.vennervirta@sykli.fi, p. 050 387 3938

 

Vastuullisen ammattitaidon verkkokurssit

Ammattilaisen kädenjälki

Kasvata työntekijöidesi vastuullisuusosaamista kätevästi verkkokursseilla! Ammattilaisen kädenjäljestä löydät verkkokurssit kiinteistönhoidon, ruokapalvelun, matkailun ja kaupan aloille. Kaikille aloille sopii maksuton Johdanto kestävään kehitykseen.

Kurssien avulla ammattilaiset ja opiskelijat voivat opiskella oman alansa keskeiset ympäristöasiat ja vastuulliset käytännöt konkreettisten työtehtävien ja esimerkkien kautta. Innostavia ja käytännönläheisiä kursseja rytmittävät esimerkit työelämästä, videot ja tehtävät.

Kurssi on jaettu moduuleihin ja oppitunteihin. Yhden oppitunnin suorittaa 5-15 minuutissa, joten voit palastella opiskelua sinulle sopiviin pätkiin. Osaamistestit suoritettuasi saat osaamistodistuksen.

Osta kursseja yksittäin verkkokaupasta tai hanki yrityksille tarkoitettu organisaatiolisenssi tai oppilaitoksille tarkoitettu opettajalisenssi, jotta pääset seuraamaan ryhmäsi etenemistä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kenelle: Yritykset: työntekijät ja esihenkilöt; Ammatilliset oppilaitokset: opiskelijat ja opettajat
Koulutuksen kesto: 6-12 tuntia / verkkokurssi
Yhteyshenkilö: Harri Lehtonen, harri.lehtonen@sykli.fi, 050 555 5120

Siirry Ammattilaisen kädenjälki -verkkokauppaan

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.