Hae sivuilta

Tilaa koulutus!

Henkilöstön osaaminen ja sitoutuminen on avaintekijä, kun organisaation ympäristövastuun tavoitteet viedään käytäntöön. Osaavat ja sitoutuneet työntekijät tekevät aloitteita, havainnoivat riskejä, viestivät asiakkaille ja tunnistavat asiakkaiden tarpeita ja niihin liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia.

Tarjoamme koulutuksia ympäri Suomea. Tutustu ajankohtaiseen tarjontaamme koulutuskalenterissamme tai tilaa henkilöstöllesi koulutus, jonka räätälöimme organisaationne tarpeiden mukaan. Myös tutkintokoulutusta voidaan järjestää tilauksesta. Ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön tai lähetä meille yhteydenottopyyntö tämän sivun alaosasta.

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen

Sykli tarjoaa koulutusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamiseen ja organisaation sisäiseen kehittämiseen. Koulutus voidaan toteuttaa johdolle ja esimiehille, näistä toiminnoista vastaaville asiantuntijoille tai koko henkilöstölle. Lue lisää Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutussivulta.

Yhteyshenkilö: Minna Myllykoski, minna.myllykoski@sykli.fi, p. 040 740 6028

Lupa- ja korttikoulutukset

Turvallisuuskortit ja osaamistodistukset

Tarjoamme ammattipätevyysdirektiivin (CAP) mukaisia turvallisuuskortti- ja osaamistodistuskoulutuksia: Työturvallisuuskortti, Tieturvakortti 1 ja 2, Ensiapukortti, Tulityökortti ja Vesityökortti (vesihygieniapassi).

Ennakoivan ja taloudellisen ajon koulutus on pakollinen osa kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia (CAP). Ennakoiva ammattilainen – kuinka ajan ennakoivasti ja taloudellisesti -koulutuspäivän tavoitteena on, että kuljettajat ymmärtävät turvallisuussääntöihin ja taloudelliseen ajamiseen perustuvan järkevän ajokäyttäytymisen merkityksen.

Kenelle: ammattikuljettajat
Koulutuksen kesto: yksi päivä
Yhteyshenkilö: Markku Mikkola, markku.mikkola@sykli.fi, p. 046 600 3392

Ympäristöturvallisuuskortti™

Ympäristöturvallisuuskortti™ on valtakunnallisesti käytetty tapa perehdyttää henkilöstö ympäristövastuulliseen toimintaan. Se on tärkeä etenkin yrityksille, joissa käsitellään kemikaaleja tai jätteitä. Yksipäiväisen koulutuksen aiheet valitaan yrityksen tarpeiden mukaan. Niitä voivat olla esimerkiksi keskeinen lainsäädäntö, ympäristöturvallisuuteen vaikuttavat tekijät ja niiden havainnointi, jätteiden lajittelu ja kemikaalien turvallinen käsittely. Koulutuksessa käydään läpi myös ympäristöturvallisuuden merkitys yrityksen julkisuuskuvalle ja markkinoinnille, sekä miten ympäristöonnettomuudet ovat vaikuttaneet yritysten toimintaedellytyksiin. Kuljetusyrityksissä toteutettaessa noudatetaan Trafin vaatimuksia, mikäli osallistujille halutaan koulutuksesta CAP-merkintä. Haluttaessa voidaan harjoitella pienten öljyvahinkojen torjuntaa.

Koulutuskonseptin on suunnitellut ja sen omistaa Suomen ympäristöturvallisuuden kehittämiskeskus SYMKE. SYKLI on SYMKE:n valtuuttama kouluttaja.

Tulosta Ympäristöturvallisuuskortti yritykselle -esite (pdf)

Kenelle: Yritysten henkilöstö, jäte- ja vesilaitosten henkilöstölle
Koulutuksen kesto: yksi päivä
Yhteyshenkilö: Pauli Vennervirta, pauli.vennervirta@sykli.fi, p. 050 387 3938

Ympäristöosaamista ammattilaisille

Ympäristöosaava ammattilainen

Ympäristöosaava ammattilainen tuntee työnsä ympäristövaikutukset, toimii vastuullisesti ja opastaa asiakkaita. Ympäristöosaaminen tuo organisaatiolle kustannussäästöjä, parantaa laatua, vastaa asiakkaiden kysyntään ja auttaa menestymään kilpailussa.

Ympäristöosaava ammattilainen -koulutus on tarjolla ruokapalvelualalle, kiinteistönhoitoon ja puhdistuspalvelualalle. Koulutuksen ja samannimisen verkkopalvelun avulla yritys voi kehittää työntekijöidensä ympäristöosaamista ja sitä kautta toimintaansa. Puolen tai yhden päivän mittainen koulutus tarjoaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa ympäristövastuullisuudesta sekä perehdytyksen ympäristöosaava.fi palvelun ja osaamistestin käyttöön.

Kenelle: yrityksen johto ja esimiehet, ympäristövastaava, tuotekehitys ja markkinointi
Kesto: sopimuksen mukaan puoli päivää / yksi päivä
Yhteyshenkilö: minna.myllykoski@sykli.fi, p. 040 740 6028

Yritysvastuu ja kiertotalous pk-yrityksessä

Yritysvastuu markkinoinnissa ja viestinnässä

Tekeekö organisaatiosi vastuullisia valintoja, joista kukaan ei tiedä? Uskallatko viestiä myös keskeneräisistä asioista? Organisaatioilta odotetaan vastuullista toimintaa. Viestimällä vastuullisuustyöstäsi varmistat, että toimintatapasi eivät jää oletusten varaan.

Koulutuksessa opit arvioimaan viestittävien asioiden painoarvoa, sovittamaan viestisi oikein eri kohderyhmille, välttämään viherpesun kaltaiset sudenkuopat sekä viestimään selkeästi myös hankalista asioista. Koulutus antaa monipuolisia näkökulmia vastuullisuusviestintään virallisen raportoinnin ulkopuolella.

Kenelle: Koulutus sopii organisaatioiden asiantuntija, kehittämis- ja johtotehtävissä työskenteleville, joiden toimenkuvaan kuuluu myös viestiminen.
Koulutuksen kesto: 3 tuntia
Yhteyshenkilö: Päivi Suihkonen, paivi.suihkonen@sykli.fi, p. 050 453 3802

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.